• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

30+1 günlük olduk biz nasip olursa Mayıs sonu dogumumuz olcak bu haftalarda olanlar yikadinizmi bebiş kıyafetlerini çanta hazırlayan varmı ben bu hafta sonu yıkamayı düşünüyorum erkenmi olur acaba 🤦

OguzMoms benimde tam 30 haftalık oldu bebegimm yavas yavaş bende yapicam çünkü ağırlastm ve yalancı sancilarim olmaya başladı diyorum en azından herşey derli toplu olur

Nurela3440 Bendede şuan sancı yok ama kasılmalar basladi ağırlık yapıyor bendede bide ailemden kimse yok yanimda annem dogumuma yakın gelcek o yüzden iyice sıcaklarda düşmeden yıkayıp ütüleme işlerini hallediyim diyorum 🫤

Bebekligiller Yaa benimde 2.bebegim kafamda biseyler oluşturdum gibi ama bende girip bakıyorum valla ara ara 🤭

Bence hazırlaman daha doğru olur ben şuan 34 haftalık oldum inan şimdi olsa yapamam yani günlük ev işi bile gözüme büyür oldu bemde 30 haftada hazırladım ve iyiki hazırlamışım diyorum bende yalnızım aileler adana biz ise tayin gereği Bursa’dayız banada refakatçi doğuma yakın gelicek doğum bu hiç belli olmuyor o yüzden hazırla dursun en güzeli rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥹🤲

OguzMoms Çarşamba 32 oluyorum. Bayramda memlekete gidip geleceğiz sonrasında hızlıca yıkayıp ütüleyip çantasını hazırlayacağım inşallah. Acele etmedim zaten en önemlisi bir iki parça gerisi sonradan da hallolsa olur o yüzden strese sokmuyorum kendimi :)

OguzMoms yıkayın yılyın valla aynı enerjide olurum diye düşünüyordum ben belim ağrıyor ellerim şişiyor 30 da yıkadım ütüledim ben de iyiki yapmışım şimdi normal ev toplamak yemek yapmak bile zorlamaya başladı 34. Haftadayız şuan 30 çok ideal bence güzelcede dolaba kaldırdım ben ne toz ne bir şey olmadı şuan

OguzMoms bende 30+5 im bayramdan sonra yikamayi dusunuyorum sonra utuler dolaba yerlestiririm çanta hazirlama isini 2. Dogumum olucagi icin acele etmiyorum mayisin basinda hazirlarim heralde :)

OguzMoms evet benimde ailem uzakta benimde kimse yok eşim asker personeli hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Allahimm

marsuk34 Benim ilk doğumum anı olmuştu o yuzden birazda hazırlamak istiyorum ilk bebeğimde 28.haftada yıkamıstim 32 de çantası hazırdı 36 dada doğdu zaten 🤭

svncgldgn Bende öyle yapicam sanırım bu hafta iftara 3 gün misafirim var haftasonu anca yapabilirim 🙂

OguzMoms Allah kolaylık versin ben şuan kimse gelemsin gitmesin diye dua ediyorum enerjim çekilde 4 haftada resmen bir de arada ağrım oluyor inşallah sağlıkla kavuşuruz ama geçe bırakmayın bence git gide ağırlaşıyor çünkü