OguzMoms Aramızda pek bisey yokmuş bende balikesirdeyim 🙈 0-3 ay kısa kollu zıbın alayim o zaman 6 tane 4 tane uzun kollu takım alayım 0-3 ay 5 tane de 0-3 ay kisa kollu alayim 3-6 ay olanlardan var biraz ilk kizimdan kalma onları büyüdükçe mi tamamlayayım birde ben anne bebek çantası almadım ya onu bayram sonra kontrolüm var o zaman mi alsam ki benim tek eksiğim zıbın tulum takım diğerleri var
Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂
Kurutma makinesi kullandınız mı? Çekme yapiyor mu?
OguzMoms ben de 31 oldum erken doğum riskimiz de var o yüzden yıkadım eşyaları ütüleme işi kaldı. Bu sırada bi kaç eksiğim kaldı onlar da gelince çantayı hazır etmek istiyorum hazırlamadıkça stres oldu bana çanta 😂 ve 1-2 hafta bile fark ediyor 2 hafta önce camları sildim dip bucak yaptım şimdi hiç halim yok
Bende 30+1 im herşeyim hazır ❤
btytgy ben o temizliğe cuma basladim hergün 1 oda temizliyorum yarına oturma odam salı gününe balkonum kaldı çarşamba günü de perdeleri yıkadım mı tamamdır 🤣🤣 ben çantayı 35. 36. Haftada hazırlarım diyorum ya kullandıgim diğer uygulamada hamilelik çizelgesi var orda 35. 36. Haftada çanta hazırlığı yazıyo onu dinlerim heralde 🤣🤣
dogurangaplumba Ben 1-3 3-6 aylıkları kisa kol aldım 6-9 bikac takımı var onları uzun kol aldım anne bebek cantamida çok önceden almıştım indirime düşünce sende uyguna bulduğunda al bence 🌸
OguzMoms erken değil canım bence bitir kıyafet yıkama ütüleme ve çanta işlerini sona yaklaştıkça daha da zorlanıyor insan ister istemez bende 33.haftadan gidiyorum ufak tefek eksikler kaldı onları tamamlayınca bitiyor 🌸
dogurangaplumba aslında normalde 35-36 olabilir ama bizim bebiş 37 de gelebilirmiş gelmezse de almamız gerekebilir dediler o yüzden bi an önce halletmek istiyorum☺️
Hazırla bence ben çoktan hazırladım gece uyanınca kasıklarda batma hissi oluyor mu sizde de 32+1 olduk bizde