• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

OguzMoms ben daha hiç birşey almadım ki hazırlıyım 😓bayramdan sonra alıcam inş izne çıkıcam

dogurangaplumba Ben 1-3 3-6 aylıkları kisa kol aldım 6-9 bikac takımı var onları uzun kol aldım anne bebek cantamida çok önceden almıştım indirime düşünce sende uyguna bulduğunda al bence 🌸

asell13 Allah kolaylık versin çok son haftalara bırakma bence 🌸

OguzMoms erken değil canım bence bitir kıyafet yıkama ütüleme ve çanta işlerini sona yaklaştıkça daha da zorlanıyor insan ister istemez bende 33.haftadan gidiyorum ufak tefek eksikler kaldı onları tamamlayınca bitiyor 🌸

btytgy Öyle gerçekten bigun bigunu tutmuyor vaktinde hayırlısıyla gelsin bebiş inşallah 🌸

dogurangaplumba aslında normalde 35-36 olabilir ama bizim bebiş 37 de gelebilirmiş gelmezse de almamız gerekebilir dediler o yüzden bi an önce halletmek istiyorum☺️

Hazırla bence ben çoktan hazırladım gece uyanınca kasıklarda batma hissi oluyor mu sizde de 32+1 olduk bizde

OguzMoms Aaa bizde 30+1iz Haziran 9 görünüyor doğumum daha hiç bir şey hazırlamadım 35 hafta gibi hazırlayacağım her şeyi hastane çantasını beşikleri falan yıkayıp kuracağım evi komple temizleyeceğim o sırada 🙏🏼

OguzMoms 29+6 yız kızımla. Daha alışverişimiz duruyor bizim 32 de alışverişi tamamlar 33 te yıkar ütülerim diye düşünüyorum bakalım. Gerçi zorlanmalar başladı inşallah altından kalkabilirim😅

TugbaZmn Benimde uygulamaya göre 9 Haziran ama benim sezeryan olduğu için Mayıs sonu oluyor doktorum 38+3 de alırım dedi 🙂

eceyc314 İnşallah iyice şişip yuvarlanmadan halletmek lazım 🤭