OguzMoms dogurangaplumba Ben 1-3 3-6 aylıkları kisa kol aldım 6-9 bikac takımı var onları uzun kol aldım anne bebek cantamida çok önceden almıştım indirime düşünce sende uyguna bulduğunda al bence 🌸
Boncukk123 OguzMoms erken değil canım bence bitir kıyafet yıkama ütüleme ve çanta işlerini sona yaklaştıkça daha da zorlanıyor insan ister istemez bende 33.haftadan gidiyorum ufak tefek eksikler kaldı onları tamamlayınca bitiyor 🌸
btytgy dogurangaplumba aslında normalde 35-36 olabilir ama bizim bebiş 37 de gelebilirmiş gelmezse de almamız gerekebilir dediler o yüzden bi an önce halletmek istiyorum☺️
Tugce_gul Hazırla bence ben çoktan hazırladım gece uyanınca kasıklarda batma hissi oluyor mu sizde de 32+1 olduk bizde
TugbaZmn OguzMoms Aaa bizde 30+1iz Haziran 9 görünüyor doğumum daha hiç bir şey hazırlamadım 35 hafta gibi hazırlayacağım her şeyi hastane çantasını beşikleri falan yıkayıp kuracağım evi komple temizleyeceğim o sırada 🙏🏼
OguzMoms TugbaZmn Benimde uygulamaya göre 9 Haziran ama benim sezeryan olduğu için Mayıs sonu oluyor doktorum 38+3 de alırım dedi 🙂
eceyc314 OguzMoms 29+6 yız kızımla. Daha alışverişimiz duruyor bizim 32 de alışverişi tamamlar 33 te yıkar ütülerim diye düşünüyorum bakalım. Gerçi zorlanmalar başladı inşallah altından kalkabilirim😅
Selbi777 eceyc314 şuan 32+3 teyim sizin haftalarda çok rahattım ama şimdi ağırlaştım mide bulantısı yanmalar , ev işleri zor geliyor artık kalkarken de yatarken de karnım sertleşip duruyor . O yüzden keşke 30 haftalara gelmeden yapsaymışım diyorum))