• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

OguzMoms Aaa bizde 30+1iz Haziran 9 görünüyor doğumum daha hiç bir şey hazırlamadım 35 hafta gibi hazırlayacağım her şeyi hastane çantasını beşikleri falan yıkayıp kuracağım evi komple temizleyeceğim o sırada 🙏🏼

OguzMoms 29+6 yız kızımla. Daha alışverişimiz duruyor bizim 32 de alışverişi tamamlar 33 te yıkar ütülerim diye düşünüyorum bakalım. Gerçi zorlanmalar başladı inşallah altından kalkabilirim😅

TugbaZmn Benimde uygulamaya göre 9 Haziran ama benim sezeryan olduğu için Mayıs sonu oluyor doktorum 38+3 de alırım dedi 🙂

eceyc314 İnşallah iyice şişip yuvarlanmadan halletmek lazım 🤭

OguzMoms ay hayırlısıyla gelsin inşallah bizim kız da haziran sonuna gelecek inşallah. Canın istiyorsa hazırla ben de bayram tatili dönüşü başlamayı düşünüyorum. Her şey alındı sadece temizlenip düzülecek💃🏼🤗

eceyc314 şuan 32+3 teyim sizin haftalarda çok rahattım ama şimdi ağırlaştım mide bulantısı yanmalar , ev işleri zor geliyor artık kalkarken de yatarken de karnım sertleşip duruyor . O yüzden keşke 30 haftalara gelmeden yapsaymışım diyorum))

Mayıs 25 kızım olacak inşallah , var mı aramızda aynı tarihte olan ☺️?

OguzMoms 30+5 haftaligiz
              Belki bu hafta belki bayram sonu hazirlicam inşallah
              15nisanda randevum var da doktora hastane çantası için soracaklarim var belki o yüzden bayram sonu hazirlayabilirim veya hazırlarım eksikleri sonradan koyarım
              Kafam çok karışık 😂

OguzMoms 29 haftalık olduk yıkadım ütüledim çantayı da kendi giyeceklerimi alınca toplu hazırlarım diye düşündüm dolabında şimdilik kıyafetleri 🌸 normalde 18 Haziran ama daha erken alırız dedi doktorum şekerim var riskli gebelik. en geç 38 dediler normal gelirse sancı yoksa suni sancıyla🙈🤭

Selbi777 bende öyle olacağım büyük ihtimalle ama kız kardeşim gelecek il dışından onun varlığına güveniyorum birazcık da. Bayram sonrası hallederiz diyoruz bakalım 😊

Emineelvin Biz ilkinde herşeyi 8. Ayda tamamlamıştık cantam bile hazırdı ama 42.haftada çocuk bunda o yüzden acele etmiyorum ablasına çekmiştir diye🤣🤣

OguzMoms 34+3 henuz bısey yapmadım😃bu hafta ıcı yıkama utuleme ve cantayı hazırlıcam ınsallah yarın da kontrol gunum nısan sonu mayıs bası dedı doktorum ❤️