• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

Gozde61 ay maşallah yaa bitmiş bitmiş az daha sabır 😅 sağlıkla gelsin inşallah 🤍🎀

AasenaD istanbulda değilüm maalesef bilgim yok o yüzden ama eğer ayrı bir post açıp sorarsanız daha fazla kişiye ulaşabilirsiiz. Hem istanbulda olup bilgisi olanlar cevpa verir ☺😇

38 olcam son zaman 19 gün kaldı gecmrk bilmiyo
    Miyde bulantısi mahval oldum kizimda bu kadar değildim erkek çok farklı sağlıklı gelsin miniğim ♥️💐

Belmamelek ay kız erkek farketmiylr ya bnm ilk kızdı ve çok rahat kolay geçti bu da kız ama bu da mide bulantı yanma ağrı kramp ne ararsan var 😂 sağlıcakla gelsinler inşallah🤲 🤍🎀

nunusmom evet ama keşke zamana yayarak yapsaydım daha çok var nasıl vakit geçecek bilmiyorum . Dondurucuda yer kalmadı artık bir şeyler de yapamıyorum 😂

nunusmom evet ilk olucak daha once 3 kaybım var ilk sağlıklı gebeliğim.Allah izin verirse bunu alacagiz kucağınıza insallah 🥹🤲🏻

nunusmom denemeye çaliştım açılmadı maalesef baştan öyle sorucaktım olmadı diye böyle yazdım zaten 😔

Ben de 38+5 deyim çarşamba günü sabah anastezi doktoru ile görüşeceğim cuma günü de doğum yani 3 4 gün kaldı 🥳🥳

27 gün kaldı benimde 🤣🤣bende çok mutlu oluyorum her girdigimdeeee basmak istiyorum 🤣🤣🤣🩷🩷🩷🩷