• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

nunusmom denemeye çaliştım açılmadı maalesef baştan öyle sorucaktım olmadı diye böyle yazdım zaten 😔

Ben de 38+5 deyim çarşamba günü sabah anastezi doktoru ile görüşeceğim cuma günü de doğum yani 3 4 gün kaldı 🥳🥳

27 gün kaldı benimde 🤣🤣bende çok mutlu oluyorum her girdigimdeeee basmak istiyorum 🤣🤣🤣🩷🩷🩷🩷

Balparem çok geçmiş olsun. İnşallah 🥰🤩 sağlıcaakla huzurl alın kucagınıza 🎀🤍

eda9616 aynen öyle bu hafta tembelliği bırakıp hazırlığa bailayacagım 😂 amin cümlemiz inşallah 🤍🎀🤲🏻

AasenaD forum sayfasına girdiğinizde sağ üst köşedeki butona basarsanız oradan yeni port açabilirsinz 😇

Buket09 ay maşallah yaaa sağlıcakla gelsin vaktinde inşa6😇🤍🎀

20023kb inşallah çabucak geçer vakit zira şnsan heyecandan bekleyemiyor 😅🤭🤭 sağlıkla kavusun inşallah🤍

Esracmm 😂😂bnde basasım geliyoe bir basıp sonra yanlışlıkla basmısım dşy geri dönebilir miyim acabaa 😂

isum bana görede koca 8 ay geçti son 1 ay geçmiyor 😅 bir an önce doğsun diye bekliyorum ama yok sağlıkla alalım kucaklarimiza ❤️🥰

Niye herkes sabızsızca bekliyo doğumu bilmem, ben o kadar seviyorumki hamileliği oğlumun doğumuna yakın üzülmüştüm hamileliğim bitiyo diye şuanda ikinciye hamileyim zaman sanki su gibi 19. Haftaya gelmişim bile çok güzel bi duygu bedeninde bebeğinle yaşamak, etraftan tatlış bakışlar eşin ekstra ilgisi vs 🫠 hamilelik 1 sene olsun plis 🙃