• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

Ebru3457 ay bnde ilkinde öyle düşünürdğm ama sancılsrın gelince anlıyorsun tmm bu doğum sancısı diyorsun 😂😂😂 şimdi 2. bnm ama yine ya anlamazsa diyorum yani 😂😂

yenianne57 ayyy maşallah yaaa kavuştunuz demek. 🥲 sağlıcakla büyüsün inşallah 🥲🤍🎀

Sumeyyebeykoz ayy ne güzel maşallah gün de belli olunca yine beklemem daha kolay olur normal de ne zmn belli değil belirsizlik kötü 😂 sabırsız biriyim bn 😂😂😂

nunusmom 😂😂 bakalım canım inşallah anlarım zamanı yaklaşıyor ha geldi gelicek o yüzden daha çok telaş basıyor

nunusmom yok hayır normal dogum istiyorum bi sknti çıkmazsa eğer sağlıkla allalim bebislerimizi kucagimiza🥰🤲🤲

39+3 son zamanlar geçmiyor bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi😁

Merhabalar, cümleten iyisinizdir inşaALLAH İstanbul da doğum için iyi bir şehir Hastanesi veyahut devlet hastanesi öneriler var mı ? Özel istemiyoruz da.

Merhabalar, cümleten iyisinizdir inşaALLAH İstanbul da doğum için iyi bir şehir Hastanesi veyahut devlet hastanesi öneriler var mı ? Özel istemiyoruz da.

Gozde61 ay maşallah yaa bitmiş bitmiş az daha sabır 😅 sağlıkla gelsin inşallah 🤍🎀

AasenaD istanbulda değilüm maalesef bilgim yok o yüzden ama eğer ayrı bir post açıp sorarsanız daha fazla kişiye ulaşabilirsiiz. Hem istanbulda olup bilgisi olanlar cevpa verir ☺😇

38 olcam son zaman 19 gün kaldı gecmrk bilmiyo
              Miyde bulantısi mahval oldum kizimda bu kadar değildim erkek çok farklı sağlıklı gelsin miniğim ♥️💐

Belmamelek ay kız erkek farketmiylr ya bnm ilk kızdı ve çok rahat kolay geçti bu da kız ama bu da mide bulantı yanma ağrı kramp ne ararsan var 😂 sağlıcakla gelsinler inşallah🤲 🤍🎀