• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

Belmamelek ay kız erkek farketmiylr ya bnm ilk kızdı ve çok rahat kolay geçti bu da kız ama bu da mide bulantı yanma ağrı kramp ne ararsan var 😂 sağlıcakla gelsinler inşallah🤲 🤍🎀

nunusmom evet ama keşke zamana yayarak yapsaydım daha çok var nasıl vakit geçecek bilmiyorum . Dondurucuda yer kalmadı artık bir şeyler de yapamıyorum 😂

nunusmom evet ilk olucak daha once 3 kaybım var ilk sağlıklı gebeliğim.Allah izin verirse bunu alacagiz kucağınıza insallah 🥹🤲🏻

nunusmom denemeye çaliştım açılmadı maalesef baştan öyle sorucaktım olmadı diye böyle yazdım zaten 😔

Ben de 38+5 deyim çarşamba günü sabah anastezi doktoru ile görüşeceğim cuma günü de doğum yani 3 4 gün kaldı 🥳🥳

27 gün kaldı benimde 🤣🤣bende çok mutlu oluyorum her girdigimdeeee basmak istiyorum 🤣🤣🤣🩷🩷🩷🩷

Balparem çok geçmiş olsun. İnşallah 🥰🤩 sağlıcaakla huzurl alın kucagınıza 🎀🤍

eda9616 aynen öyle bu hafta tembelliği bırakıp hazırlığa bailayacagım 😂 amin cümlemiz inşallah 🤍🎀🤲🏻

AasenaD forum sayfasına girdiğinizde sağ üst köşedeki butona basarsanız oradan yeni port açabilirsinz 😇

Buket09 ay maşallah yaaa sağlıcakla gelsin vaktinde inşa6😇🤍🎀

20023kb inşallah çabucak geçer vakit zira şnsan heyecandan bekleyemiyor 😅🤭🤭 sağlıkla kavusun inşallah🤍

Esracmm 😂😂bnde basasım geliyoe bir basıp sonra yanlışlıkla basmısım dşy geri dönebilir miyim acabaa 😂