• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

Benim de son 37 günümüz kaldı izne ayrılacağım 13 martta ev temizliği dondurucu doldurma zaman geçecek bakalım bazen ara ara belimden sancı vuruyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

nunusmom hahahaha bari yıka da hazır da dursun tek çantayı en sona bıraksanda olur kız sonra elin ayagaına dolanmasın erken geleceği tutar bu sefer ne götürceni şaşarsın bak 😂😂 bende perşembe randevum var gelince hazırlamaya başlayacagm çantayı dşye şartladım kendimi😂

Ebru3457 bnm hiç bel ağrım ya da belden giren sancım olmamıştı. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🥰🤍

nunusmom amin canım inşallah ya doğum başladığını anlayamazsam diye korkuyorum bazen ilk olduğu için ama bakalım nasıl olucak

Bende 39 a dün girdim bi kaç gündürde sancım vardı yalancı diye bi şekilde idare ettim dün akşam artık belime de ağrı girince dayanamadım acilden giriş yaptım sancım yoktu ama açılmam vardı yatışım yapıldı ve doğum yaptım 🙏🏻 🥰

nunusmom bende 38+1im bugün gittim kan idrar testi verdim nst çekildim ekg çekildim tansiyon baktırdım anesteziye gittim imza verdim sonuçlarım bakıldı ve bir sorun çıkmadı sezeryanım onaylandı Allah izin verirse 8 gün sonra evladımı kucağıma alıyorum🤲🏻💙

Ebru3457 ay bnde ilkinde öyle düşünürdğm ama sancılsrın gelince anlıyorsun tmm bu doğum sancısı diyorsun 😂😂😂 şimdi 2. bnm ama yine ya anlamazsa diyorum yani 😂😂

yenianne57 ayyy maşallah yaaa kavuştunuz demek. 🥲 sağlıcakla büyüsün inşallah 🥲🤍🎀

Sumeyyebeykoz ayy ne güzel maşallah gün de belli olunca yine beklemem daha kolay olur normal de ne zmn belli değil belirsizlik kötü 😂 sabırsız biriyim bn 😂😂😂

nunusmom 😂😂 bakalım canım inşallah anlarım zamanı yaklaşıyor ha geldi gelicek o yüzden daha çok telaş basıyor

nunusmom yok hayır normal dogum istiyorum bi sknti çıkmazsa eğer sağlıkla allalim bebislerimizi kucagimiza🥰🤲🤲