Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻
babecoming amiinnn inşallah. Sağlıcakla huzurla kucagımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🎀🤍
nunusmom amin insallah ben bedenen cok yorgunum evde ev isimi yapamiyorum cok zorlaniyorum allah yardimcimiz olsun
ilkgozagrim__ maşallah sizede 1 haftaya gelir bebiş doğdu butonu 😇 sağlıcakla kucaklayım benişinizi inşallah🤲💖
- Düzenlendi
nunusmom 34.haftadan merhabalar herkese bebiş doğdu butonumuz geldi 🫣 ne çabuk geldik buralara Memati 🤣 korkular tavan Allahım bir sancıda kurtar bizi ve tüm hamişlerimi🤲🏻🤣 odası kıyafetleri herseyi hazır sadece hastane çantası beklemede neyi bekliyoruz bende bilmiyorum temiz ütülü şeyler valize girecek 😃 son 42
Esrazorlu61 ayyy ne heyecanlı yaa maşallah. Bnmde ilk kızım 40+0 da geldi sancılarla 😂 bakalım bu hanım ne zmn gelecek 🤭
_Hulya7106 😂😂😂 ay snn iyi iyi bizimde daha hala alınacaklar var 😂 bnde de bir rahatlık var ki sorma 😂 sanki bn gitmiycem doğuma ne çantam hazır ne bebişin cicikeri yıkandı 😂öylece tembellik yapıyorum 😂😂😂
Benim de 34 hafta oldu bugün, butonu göremedim ama günler geçmiyor sanki , izne de erken ayrılınca ev sıkıcı geldi. Kıyafet yıkama ütüleme çanta hazırlama dondurucu doldurma işi bitti . Temizlik de bitti sayılır . İş de kalmadı yapacak 🙃
nunusmom 35+1 olduk bizde sizin doğumunuz nisanın ilk haftası deme🥰
nunusmom benim mart sonu nisan başı dedi doktor 😍
Ebru3457 39+5 de hafif ama düzenli sancılarım vardı gece uyutmuyordu ama kıvrandırmıyordu da bol yürüyüş yapıp sıcak kğvete girdim bol bol belimden aşağı sıcak su tuttum. Ertesi gün sancılarım sıklaştı ve şiddetlendi hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık düzenli ve hızlı ilerleyen bir sancı ile yatışım yapıldı 😇
Benusi6535 maşallah sezeryan mı olacak?