• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

nunusmom bende 38+3 üm son zamanlar hiç geçmiyor daha heyecanlı oluyor sanki her an gelecek gibi hissediyorsunuz her belirtiyi doğuma bağlıyorsunuz😂

Ebru3457 ahahaha evet öyle oluyor ama aynı zmnda geçmiyorda sağlıkla kavusalım inşallah 😇🤍🥲

Ebru3457 39+5 de hafif ama düzenli sancılarım vardı gece uyutmuyordu ama kıvrandırmıyordu da bol yürüyüş yapıp sıcak kğvete girdim bol bol belimden aşağı sıcak su tuttum. Ertesi gün sancılarım sıklaştı ve şiddetlendi hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık düzenli ve hızlı ilerleyen bir sancı ile yatışım yapıldı 😇

nunusmom benim ilk gebeliğim sancı değil ama ara ara kasılma vs oluyor şuan ara ara da bel ağrısı bekliyorum

nunusmom Ben de çok heyecanlıyım. Ama hamileliğe iyi alıştım 😂 kucağıma alana dek inanamayacağım sanırım bebeğim olduğuna. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benim de son 37 günümüz kaldı izne ayrılacağım 13 martta ev temizliği dondurucu doldurma zaman geçecek bakalım bazen ara ara belimden sancı vuruyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

nunusmom hahahaha bari yıka da hazır da dursun tek çantayı en sona bıraksanda olur kız sonra elin ayagaına dolanmasın erken geleceği tutar bu sefer ne götürceni şaşarsın bak 😂😂 bende perşembe randevum var gelince hazırlamaya başlayacagm çantayı dşye şartladım kendimi😂

Ebru3457 bnm hiç bel ağrım ya da belden giren sancım olmamıştı. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🥰🤍