Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻
nunusmom 35+1 olduk bizde sizin doğumunuz nisanın ilk haftası deme🥰
nunusmom benim mart sonu nisan başı dedi doktor 😍
Ebru3457 39+5 de hafif ama düzenli sancılarım vardı gece uyutmuyordu ama kıvrandırmıyordu da bol yürüyüş yapıp sıcak kğvete girdim bol bol belimden aşağı sıcak su tuttum. Ertesi gün sancılarım sıklaştı ve şiddetlendi hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık düzenli ve hızlı ilerleyen bir sancı ile yatışım yapıldı 😇
Benusi6535 maşallah sezeryan mı olacak?
nunusmom Ben de çok heyecanlıyım. Ama hamileliğe iyi alıştım 😂 kucağıma alana dek inanamayacağım sanırım bebeğim olduğuna. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim de son 37 günümüz kaldı izne ayrılacağım 13 martta ev temizliği dondurucu doldurma zaman geçecek bakalım bazen ara ara belimden sancı vuruyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
nunusmom hahahaha bari yıka da hazır da dursun tek çantayı en sona bıraksanda olur kız sonra elin ayagaına dolanmasın erken geleceği tutar bu sefer ne götürceni şaşarsın bak 😂😂 bende perşembe randevum var gelince hazırlamaya başlayacagm çantayı dşye şartladım kendimi😂
nunusmom hayır suni ile olursa normal.olmazsa sezaryen gebelik kolestazı var 37.haftayi gecirmeyecez
Yaseminn2345 aminn inşallah Rabbim imtşhan etöesin aratmasım 🤲🏻🤍
_Hulya7106 haklısın valla hepsini hazır edip koymak gerek kenara 😅