• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

Yaseminn2345 ayy maşallah barekallah hiç belli olmaz yaa önden giden erken doğmuyor arkadan gelen geç doğmuyor haftassında giden vaktinden önce de sonra da gelebiliyor 😅 bu bebişlere hiç belli olmuyor. Keyifleri ne zamn isterse 😂😂😂 sağlıcakla huzurla kavuşalım inşallah 🥰 ilk mi sizin?

nunusmom son haftalar hiç geçmiyor 🥴 herkes doğum ne zaman diye soruyo 36+1 olduk bazen gelecek gibi oluyo ama yok gelmiyor sezeryan olacağım nasip olursa ama günümüz belli değil daha haftaya randevum var inşallah gün verirler

Son 31 gun ama malesef sorumsuz ebeyvler yuzunden esimden bana grip gecti şu son dakikalarda insallah dogum yapmam bu halsizlik oksurukle dogum nasil yapicam bilmiyirum kizlar dua edin

nunusmom bnde tam 34 oldum dün gece gelmiş banada mutlu oldum bnm son 28 günüm kaldı sezeryan olacak 🌸

Bizde 33+3 olduk cok heyecanlıyız doğum yaklastı😍 Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin🙏😍

Yaseminn2345 bnm 2. kızım gelecek inşallah bakalım 🥲 valla 2. ama bizde aynı ilki fibi heyecanla bekliyoruz hele yaklaştıkça daha da heyecan basıyor ilk kızımın doğumu kucagıma ilk aldıgım zmn o an ki duyguları hatırlayıp bol bol duygulanıyorum 😂😂😂

555eeee67 en azından yarılaamışsın kız 😂 maşallah geçmiyor gibi geliyoe da geçiyoe yaa bnde 20li haftalarda ne zmn geçecek diyordım bir baktım beniş doğdu butonu 🥲🥲🥲

Bircanm ayy evet içinde bulundugun her hafta geçmek bilmiyor 😂 ilki sonu farketmedi bnde 😂😂😂😂 maşallah sağlıcakla gelsin inşallah 💖

ArasCagla ay ben ilk kızımda 39+2 de covid oldum 😂 koku falan alamıyordum oradan anladım yoksa başka şikayetim yoktu. Sonra 40+0 da doğuma girdim doktoruma hiiiiiiç bişi demeden 😂 işk doğum oldugu için covidim galiba desem ne yaparlar nolur bilemedim korktum hiç söylemeddim 😂😂😂 öylece girdim çıktım 😂 pcr testi yapıldı negatif çıktı 😂 ama coviddim yani eminüm 😂 umarım bir an önce toparlarsınız sağlıcakla kavusursunuz kuzunuza 🥰