Yaseminn2345 ayy maşallah barekallah hiç belli olmaz yaa önden giden erken doğmuyor arkadan gelen geç doğmuyor haftassında giden vaktinden önce de sonra da gelebiliyor 😅 bu bebişlere hiç belli olmuyor. Keyifleri ne zamn isterse 😂😂😂 sağlıcakla huzurla kavuşalım inşallah 🥰 ilk mi sizin?
Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻
nunusmom bakalım heyecanla bekliyorum. Evet ilk. Sizin?
nunusmom 20 haftalik olan benn🥲🥲ne zaman geçicek ya
nunusmom benimde 34+3 normalde 39 ama 15inde en geç doğum olacak o yüzden 3 hafta önce hayırlısı ile sağlıkla dogsunlar🤲
Son 31 gun ama malesef sorumsuz ebeyvler yuzunden esimden bana grip gecti şu son dakikalarda insallah dogum yapmam bu halsizlik oksurukle dogum nasil yapicam bilmiyirum kizlar dua edin
nunusmom 36 gün buton gelince bende heyecanlandım
Bizde 33+3 olduk cok heyecanlıyız doğum yaklastı😍 Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin🙏😍
nunusmom 32+3 bizdee
Bende 37+5 son 16 gün kaldı oglum 40+4 de suyu azaldığı için doğumu başlatmışlardı bakalım kizim ne zaman gelecek
Yaseminn2345 bnm 2. kızım gelecek inşallah bakalım 🥲 valla 2. ama bizde aynı ilki fibi heyecanla bekliyoruz hele yaklaştıkça daha da heyecan basıyor ilk kızımın doğumu kucagıma ilk aldıgım zmn o an ki duyguları hatırlayıp bol bol duygulanıyorum 😂😂😂
Tazeanne68 sezaryen sanırım. ☺ sağlıcakla kavuşun inşallah yaa 🥲💖
- Düzenlendi
ArasCagla ay ben ilk kızımda 39+2 de covid oldum 😂 koku falan alamıyordum oradan anladım yoksa başka şikayetim yoktu. Sonra 40+0 da doğuma girdim doktoruma hiiiiiiç bişi demeden 😂 işk doğum oldugu için covidim galiba desem ne yaparlar nolur bilemedim korktum hiç söylemeddim 😂😂😂 öylece girdim çıktım 😂 pcr testi yapıldı negatif çıktı 😂 ama coviddim yani eminüm 😂 umarım bir an önce toparlarsınız sağlıcakla kavusursunuz kuzunuza 🥰