nunusmom 36 gün buton gelince bende heyecanlandım
Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻
Bizde 33+3 olduk cok heyecanlıyız doğum yaklastı😍 Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin🙏😍
nunusmom 32+3 bizdee
Bende 37+5 son 16 gün kaldı oglum 40+4 de suyu azaldığı için doğumu başlatmışlardı bakalım kizim ne zaman gelecek
Yaseminn2345 bnm 2. kızım gelecek inşallah bakalım 🥲 valla 2. ama bizde aynı ilki fibi heyecanla bekliyoruz hele yaklaştıkça daha da heyecan basıyor ilk kızımın doğumu kucagıma ilk aldıgım zmn o an ki duyguları hatırlayıp bol bol duygulanıyorum 😂😂😂
Tazeanne68 sezaryen sanırım. ☺ sağlıcakla kavuşun inşallah yaa 🥲💖
- Düzenlendi
ArasCagla ay ben ilk kızımda 39+2 de covid oldum 😂 koku falan alamıyordum oradan anladım yoksa başka şikayetim yoktu. Sonra 40+0 da doğuma girdim doktoruma hiiiiiiç bişi demeden 😂 işk doğum oldugu için covidim galiba desem ne yaparlar nolur bilemedim korktum hiç söylemeddim 😂😂😂 öylece girdim çıktım 😂 pcr testi yapıldı negatif çıktı 😂 ama coviddim yani eminüm 😂 umarım bir an önce toparlarsınız sağlıcakla kavusursunuz kuzunuza 🥰
Annesloading valla bnde butonu görünce bi heyecanlandım 😂 eşime aha doğuyor bebek doğuyor dedim bi an heyecanla adamcağız panik oldu 😂😂😂😂
babecoming amiinnn inşallah. Sağlıcakla huzurla kucagımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🎀🤍
nunusmom amin insallah ben bedenen cok yorgunum evde ev isimi yapamiyorum cok zorlaniyorum allah yardimcimiz olsun
ilkgozagrim__ maşallah sizede 1 haftaya gelir bebiş doğdu butonu 😇 sağlıcakla kucaklayım benişinizi inşallah🤲💖