• Doğum
  • Bebiş Doğdu Butonu 🥲🥳🤰🏻

Bizde 33+3 olduk cok heyecanlıyız doğum yaklastı😍 Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin🙏😍

Yaseminn2345 bnm 2. kızım gelecek inşallah bakalım 🥲 valla 2. ama bizde aynı ilki fibi heyecanla bekliyoruz hele yaklaştıkça daha da heyecan basıyor ilk kızımın doğumu kucagıma ilk aldıgım zmn o an ki duyguları hatırlayıp bol bol duygulanıyorum 😂😂😂

555eeee67 en azından yarılaamışsın kız 😂 maşallah geçmiyor gibi geliyoe da geçiyoe yaa bnde 20li haftalarda ne zmn geçecek diyordım bir baktım beniş doğdu butonu 🥲🥲🥲

Bircanm ayy evet içinde bulundugun her hafta geçmek bilmiyor 😂 ilki sonu farketmedi bnde 😂😂😂😂 maşallah sağlıcakla gelsin inşallah 💖

ArasCagla ay ben ilk kızımda 39+2 de covid oldum 😂 koku falan alamıyordum oradan anladım yoksa başka şikayetim yoktu. Sonra 40+0 da doğuma girdim doktoruma hiiiiiiç bişi demeden 😂 işk doğum oldugu için covidim galiba desem ne yaparlar nolur bilemedim korktum hiç söylemeddim 😂😂😂 öylece girdim çıktım 😂 pcr testi yapıldı negatif çıktı 😂 ama coviddim yani eminüm 😂 umarım bir an önce toparlarsınız sağlıcakla kavusursunuz kuzunuza 🥰

Annesloading valla bnde butonu görünce bi heyecanlandım 😂 eşime aha doğuyor bebek doğuyor dedim bi an heyecanla adamcağız panik oldu 😂😂😂😂

Cana_ ayy maşallah siz daha önce kavusacaksınız muhtemelen🥰 sağlıcakla kucagınıza alın inşallah💖

babecoming amiinnn inşallah. Sağlıcakla huzurla kucagımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🎀🤍

eda9616 ay ay son 1 ay kalmış çok heyecanlı yaa 🤭🤭 içim içime sığmıyor artık 😂

Hacer98 az kalmış az bir kaç gün daha sabır geldi gelecek inşallah💖 sağlıcakla kavulun 🤲🏻🎀🤍

nunusmom 34.haftadan merhabalar herkese bebiş doğdu butonumuz geldi 🫣 ne çabuk geldik buralara Memati 🤣 korkular tavan Allahım bir sancıda kurtar bizi ve tüm hamişlerimi🤲🏻🤣 odası kıyafetleri herseyi hazır sadece hastane çantası beklemede neyi bekliyoruz bende bilmiyorum temiz ütülü şeyler valize girecek 😃 son 42

Esrazorlu61 ayyy ne heyecanlı yaa maşallah. Bnmde ilk kızım 40+0 da geldi sancılarla 😂 bakalım bu hanım ne zmn gelecek 🤭