Ezoo28 son üç hafta kalmış, heyecan tavandır şimdi 🙂 su gibi doğumun olsun inşallah 🙏🏻🥰

Adinn sanırım benim de en büyük üzüntüm o içimde oluşan boşluk olacak 🥰 içimde biseylerin hareket etmesine o kadar alıştım ki 🫣

sevimuslu erken olur mu derken doğum daha erken başlar mı demek istedim o kadar heyecanlıyım ki böyle cümle kuramıyorum bazen 😂🫣

TheMother benim henüz netleşmedi sanırım normali zorlayacağım 🥹 Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize ❤️

34+0 olduk bugün, şafak 42 ve bebiş doğdu butonumuz geldi ☺️☺️ ama serklajlı, ağrılardan ayak bileğine basamayan, üstüne bir de şu arada derede hiç yokken bir anda şiddetli hemoroid olan bir anne olarak o kadar bekleyemeyip, 38. Haftama sezaryen isteyeceğim. Bebişimiz tüp bebek, bekleyip riske atmak istemiyorum.
    Bir an önce meleklerimizin kokusuna kavuşmamız dileğiyle

KubraGull genel bilgilerin yazdığı bebeğim sayfası var ya uygulamayı ilk açtığımızda gelen, o bilgilendirme yazılarının en altında 🥰

Defnes-Mom sağ salim kavuşursun inşallah bebişimr 🙏🏻🙏🏻 kucağına alınca çektiğim cefanin hepsi yerini sefaya bırakır ❤️ Allah yardımcın olsun