tugbakguns benim kız da çok hareketli, ağrım sızım çok yok ama sürekli hıçkırık tutuyor 😂😂 ne zaman yatağa girsem uyuyamıyorum hıçkırıklarından hareketlerinden 😍🥰 ama yapacak bişey yok yeter ki sağlıklı olsunlar da

Bmbe21 zorunlu sezeryan mı oluyorsunuz isteğe bağlı mı? Benim de plasenta aşağıda duruyordu son kontrolde bakalım ne dicek doktorum bir sonraki kontrol haftaya 🥹

sevimuslu 32+6, demek 1 hafta sonra ben de görücem o butonu 🥲 ilk doğumum 39+6′da oldu, bu sefer daha erken olsun isterim ama içimde bir his diğerinden fazla bekletecek diyor 😁😍

sevimuslu soooon 42🧚🏻‍♀️
    33.haftadayim 34 de buton geliyordu değil mi ayyy 🥹
    Bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum artık. beni tekmeyelen o minik ayaklarını parmaklarını ısırmak istiyorum artıkkk🥲 ah güzel bebeğim sağlıkla gel sağlıkla kavuşalım hepimiz🤍

Bmbe21 aynıyız seninle 35+1 oldum bende sezaryen olucam ocak sonuna kadar doguruz diye düşünüyorum ben şubata uzar mi ki

LamiyaCetinkaya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ benim ilk doğumum hiç bişey hakkında fikrim yok ama bir yandan da bir an önce doğursam keşke diyorum 🫣 umarım minik kızım çok bekletmez sabırsız annesini 🥰

Ezoo28 son üç hafta kalmış, heyecan tavandır şimdi 🙂 su gibi doğumun olsun inşallah 🙏🏻🥰

Adinn sanırım benim de en büyük üzüntüm o içimde oluşan boşluk olacak 🥰 içimde biseylerin hareket etmesine o kadar alıştım ki 🫣

sevimuslu erken olur mu derken doğum daha erken başlar mı demek istedim o kadar heyecanlıyım ki böyle cümle kuramıyorum bazen 😂🫣