sevimuslu soooon 42🧚🏻‍♀️
33.haftadayim 34 de buton geliyordu değil mi ayyy 🥹
Bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum artık. beni tekmeyelen o minik ayaklarını parmaklarını ısırmak istiyorum artıkkk🥲 ah güzel bebeğim sağlıkla gel sağlıkla kavuşalım hepimiz🤍

Bmbe21 aynıyız seninle 35+1 oldum bende sezaryen olucam ocak sonuna kadar doguruz diye düşünüyorum ben şubata uzar mi ki

LamiyaCetinkaya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ benim ilk doğumum hiç bişey hakkında fikrim yok ama bir yandan da bir an önce doğursam keşke diyorum 🫣 umarım minik kızım çok bekletmez sabırsız annesini 🥰

Ezoo28 son üç hafta kalmış, heyecan tavandır şimdi 🙂 su gibi doğumun olsun inşallah 🙏🏻🥰

Adinn sanırım benim de en büyük üzüntüm o içimde oluşan boşluk olacak 🥰 içimde biseylerin hareket etmesine o kadar alıştım ki 🫣

sevimuslu erken olur mu derken doğum daha erken başlar mı demek istedim o kadar heyecanlıyım ki böyle cümle kuramıyorum bazen 😂🫣

TheMother benim henüz netleşmedi sanırım normali zorlayacağım 🥹 Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize ❤️