sevimuslu benim şubatın 5i gibi ama bizim kız o kadar beklemez gibi geliyor bana. O kadar zorlanıyorum ki ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
Hoşgeldin 34. Hafta, Hello Bebiş Doğdu butonu 🥰🥰
karaguzelirem_ bende burda okudukca heyecanlanıyordum Allah’ım bana da nasip etti bugünleri, inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize 🥰🥰
tugbakguns benim kız da çok hareketli, ağrım sızım çok yok ama sürekli hıçkırık tutuyor 😂😂 ne zaman yatağa girsem uyuyamıyorum hıçkırıklarından hareketlerinden 😍🥰 ama yapacak bişey yok yeter ki sağlıklı olsunlar da
sevimuslu 32+6, demek 1 hafta sonra ben de görücem o butonu 🥲 ilk doğumum 39+6′da oldu, bu sefer daha erken olsun isterim ama içimde bir his diğerinden fazla bekletecek diyor 😁😍
- Düzenlendi
sevimuslu soooon 42🧚🏻♀️
33.haftadayim 34 de buton geliyordu değil mi ayyy 🥹
Bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum artık. beni tekmeyelen o minik ayaklarını parmaklarını ısırmak istiyorum artıkkk🥲 ah güzel bebeğim sağlıkla gel sağlıkla kavuşalım hepimiz🤍
Bmbe21 aynıyız seninle 35+1 oldum bende sezaryen olucam ocak sonuna kadar doguruz diye düşünüyorum ben şubata uzar mi ki
34+4 sezeryan olacağım ama doktorumuz 3 Şubat gibi alırız dedi erken olur mu bilmem 🫣🥰
LamiyaCetinkaya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ benim ilk doğumum hiç bişey hakkında fikrim yok ama bir yandan da bir an önce doğursam keşke diyorum 🫣 umarım minik kızım çok bekletmez sabırsız annesini 🥰
Ayseglkrlkk 34+2 haftadayım bnmde 3 Şubata gün verdi doktorum
Deletedmom_85 Aminn Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰🙏🏻
Ayseglkrlkk doktorun alırız dediyse gelişimini tamamlamış demek ki gönlünü ferah tut 🙏🏻🙂
Adinn yaaa sağlıkla kavuşuruz inşallah 🥰
BuseBasderici erken olur mu derken doğum erken başlar mı demek istedim sağolun desteğiniz için 🥰