LamiyaCetinkaya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ benim ilk doğumum hiç bişey hakkında fikrim yok ama bir yandan da bir an önce doğursam keşke diyorum 🫣 umarım minik kızım çok bekletmez sabırsız annesini 🥰

Ezoo28 son üç hafta kalmış, heyecan tavandır şimdi 🙂 su gibi doğumun olsun inşallah 🙏🏻🥰

Adinn sanırım benim de en büyük üzüntüm o içimde oluşan boşluk olacak 🥰 içimde biseylerin hareket etmesine o kadar alıştım ki 🫣

sevimuslu erken olur mu derken doğum daha erken başlar mı demek istedim o kadar heyecanlıyım ki böyle cümle kuramıyorum bazen 😂🫣

TheMother benim henüz netleşmedi sanırım normali zorlayacağım 🥹 Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize ❤️

34+0 olduk bugün, şafak 42 ve bebiş doğdu butonumuz geldi ☺️☺️ ama serklajlı, ağrılardan ayak bileğine basamayan, üstüne bir de şu arada derede hiç yokken bir anda şiddetli hemoroid olan bir anne olarak o kadar bekleyemeyip, 38. Haftama sezaryen isteyeceğim. Bebişimiz tüp bebek, bekleyip riske atmak istemiyorum.
    Bir an önce meleklerimizin kokusuna kavuşmamız dileğiyle