Etlik Şehir Hastanesinde Normal Doğum Yaptım 2 (pozitif normal doğum hikâyem)💐
Efnan3443 benim de ilk gebeliğim şu an bebeğimi desteksiz büyütüyorum ve gerçekten çok huysuz bi bebek. şimdi diyorum keşke kendimi yormayıp daha fazla dinlenseydim çok uyudum ya deyip kalkmak yerine keşke daha fazla yatsaydım. yenidoğan döneminde dinlenmek diye bir şey yok çünkü 🥲 doğum korkusu yüzünden sonrasını hiç düşünmüyoruz keşke sonrasını düşünsek. lütfen kendinize iyi davranın bol bol uyuyun dinlenin yiyin için gezebildiğiniz kadar gezin. dinlenmek çok önemli sonrasında gerçekten yorulacaksınız. bundan sonraki hayatınızda eşiniz ve siz olmayacaksınız üç kişi olacaksınız. rabbim uzun ömürler versin yuvanızı daim kılsın 🫶🏻
edadm Hiç ağrısız gitmenize rağmen mi kendi sancinız ile dogurdunuz.
Melek-Gundogdu gece dörtte sancılandım, sancılarım geçmeyince hastaneye gittim. sekiz buçukta hastanedeydim
edadm Maşallah inşallah tez zamanda bizlerde doğum yaparız.
ipekss odalar hakkında bilgimiz var mı acaba tek kişilik oda felan var mı
Masalnesli tek kişilik odada isteginizle mi kaldınız önceden mi ayarlaniyor
Gizemgizos doğumdan 1 gün öncesi den ayarlanmisti bizde kan uyuşmazlığı var bebek de bende enfeksiyon kapmayalim diye tek odaya aldılar sezeryandm birde ben
Gizemgizos var ama şans meselesi. Genelde esi kalacak olanlar geçiyor.
edadm merhaba öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah doğum öncesi son hafta kontrollerinde çatı muayenesi falan yapıldı mı acaba
Deniz-olfaz teşekkür ederim 🙏 yok hayır yapılmadı
@Gulsennnnnnnnm belki yardımcı olur ❤️