havakervan aminn amin canım benim 🥰 siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🫶🏻
Etlik Şehir Hastanesinde Normal Doğum Yaptım 2 (pozitif normal doğum hikâyem)💐
edadm aminn🙏🏻Çok teşekkür ederimm🌸
edadm öncelikle geçmiş olsun sağlıklı sıhhatli büyütün yavrunuzu bende orada yaptım 3 ay oldu sezeryandi benimki bide
Masalnesli teşekkür ederim sağlıkla büyütelim inşallah 🥰 nasıldı memnun kaldınız mı
edadm evet sanki ozeldeymisim gbi oldu tek odadaydim ben hemşirelim doktorlarım çok ilgililerdi çok güzel bir ameliyat geçti benim korkularım vardı ikinci sezeryan oldugu için birde 6 sene girince araya korku sarmıştı beni ama korktgm gbi olmadı 🥰
Masalnesli maşallah çok güzel çok sevindim sizin adınıza 🥰
edadm çok geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 uzun zamandır aradığım yazıyı buldum sayenizde ne iyi etmişsiniz yaşadıklarınızı ayrıntılı yazarak ☺️benim de ilk gebeliğim ve etlikte doğum yapmayı düşünüyorum yalnız bazı konularda tedirginim doğumda sanırım erkek hemşireler varmış doktorunuz da mı erkekti ? Bir de devlette genelde doktor doğumhaneye en son geliyor her iş bitikten sonra diye duydum sizde sanırım baştan beri yanınızdaymış öyle mi ?
Gebeskaplumba erkek hemşirelere denk gelmedim ama erkek asistanlar vardı muayene esnasında uzman doktor herzaman gelmiyor daha çok asistanlar süreci devam ettirip onları bilgilendiriyorlar normal doğum yapmadım tam hangi evrede geliyorlar bilmiyorum ama sancı muayaneleri esnasında süreci genelde ebelere asistanlar yurutuyor
Gebeskaplumba rica ederim canım ne demek 🥰 ben de hamileyken çok aramıştım böyle ayrıntılı yazı ama maalesef bulamamıştım benim gibiler vardır diye hemen geciktirmeden yazdım iyi ki yazmışım 🥰 doğumhane kapısında erkek doktor ismi yazıyordu doğumumda da bir erkek bir kadın doktor vardı. karnıma bastıranlardan biri o olabilir bilmiyorum hiç görmemiştim o doktoru poliklinikte. hatta 39 hafta için randevumu ona almıştım ama 38+4de doğurdum 😊 sancı çekerken hep kadınlar vardı yanımda. açılmama da hep kadınlar baktı. bi sefer erkek baktı sadece o da tam açılma olduğu zamandı. yani başından beri bi erkek kadınların yanında hep vardı sürekli gelip gitti. ama maalesef hatırlayamıyorum yüzünü. yani başından beri gelen, karnıma bastıran, açılmama bakan aynı kişi miydi bilmiyorum :( muhtemelen doğumhane kapısında yazan kişiydi o. karnıma iki erkek bastırdı bu arada, biri hemşire de olabilir, ikisi de hemşire olabilir. onlar bastırırken kadın doktor son ıkınmamda bebeğin çıkacağı yeri iki eliyle ayırdı, bi erkek de bebeği tutup çıkardı, o doktordu sanırım. hiçbirini hatırlayamıyorum ama başından beri doktorlar vardı son anda gelmediler
edadm anladım çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz ☺️
Gebeskaplumba rica ederim ne demek 😊❤️