hepoyleolurzaten__ ışıksız yatamamak gece lambası kullanıyorum korku falan değil ama ya LED ya telefonun flaşı açık olmazsa asla uyuyamıyorum
Melos066

- 2 Nis 2024
- 18 Eyl 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Garip Huylarınız👻 tartışmasında
- Keseyi Ne Zaman Gördünüz? tartışmasında
- Yaş Kaç ve Bebiş Haftası 👶🌸 tartışmasında
Betullkaratass yaş 20 bebiş haftası 39+2 🥰
- Kalp Atışı Duyma Haftanız💕 tartışmasında
- Su içemiyorum 🥲 tartışmasında
Mst12 yanımda şu şişesi taşıyorum çok olmasa da gördükçe içiyorum aklıma geldikçe 1 yudum bile olsun içiyorum zaten ilerleyen zamanlarda anlarsın dilin damağın kuruyor böyle illa su icesin geliyor su hem senin hem bebeğin için çok yararlı çok sağlıklı zorla da olsa icmeni tavsiye ediyorum 39+2 den sesleniyorum 😂🥰
- Gelmek istemeyen kızım 🥰 tartışmasında
39+2 den selam günümüz var daha biliyorum ama kızım gelmek istemiyor galiba 😂 artık çok sabirsizim birde çok uykum geliyor normal mi acaba ilk 3 aylık dönemde de böyleydi son 3 aylık dönemde de olur demişlerdi ama benim son 2 haftadır çok yoğun gece gündüz uyuyasim geliyor zorla yataktan kalkıp yürüyüş yapıyorum 😂
Doğumu tetikleyecek birşeyler varmı yapmam gereken acaba yoksa bu şekilde beklemeli miyim fikirler gelsin ya valla sıkıldım 😂🥰 - ❤❤❤KAÇ GÜNÜNÜZ KALDI❤❤❤ tartışmasında
- 37+5 de sütümsü akıntılar tartışmasında
buseyusuf27 benim doktorum takma dedi o perisan ediyo zaten beni rahim ağzının hava almasi lazım dedi ay evet bende sizin gibi çok rahatsız oluyorum
buseyusuf27 inşallah geçer çok rahatsız edici bir durum çünkü
- 37+0🥹 tartışmasında
- Bebek Hareketlerini Ne Zaman Hissettiniz? tartışmasında
Aleynacengiz ya evet normal olmasına sevindim
buseyusuf27 evet ya 20li haftalardan beri var ama bu kadar sık deildi şimdi daha sık ve yoğun artık
- 37+0🥹 tartışmasında
- 37+0🥹 tartışmasında
Normal mi acaba ??
- 37+0🥹 tartışmasında
- 37+0🥹 tartışmasında
aybukekurt55 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
- 37+0🥹 tartışmasında
- 37+0🥹 tartışmasında