• Doğum Hikayeleri
  • Etlik Şehir Hastanesinde Normal Doğum Yaptım 2 (pozitif normal doğum hikâyem)💐

edadm merhaba etlik şehir hastanesinde suda doğum da varmış internette gördüm siz neden tercih etmediniz

edadm bende kontrolüm vardı şans eseri girişteki televizyon olan yere oturdum dinlenmek için doğumdan çıkanların falan ekranı var ya oraya suda doğumdu bir çoğu

edadm ben gebe okuluna gittim. Suda doğumu faaliyete geçmemişti. Dediler en kısa zamanda tercihe göre yapılır diye demek ki başlamış

Su_de ben doğum yaptığımda da ekranda suda doğum yaptığım yazıyordu ama yapmadım. odamda jakuzi vardı ama

Busenazzzzzz bana yapmak ister misiniz diyen olmadı ama odamda jakuzi vardı

edadm teşekkür ederim ilginize bilginize ❤️

Su_de rica ederim ne demek ne mutlu bana yardımcı olabildiysem ❤️

edadm bebek doğunca direk kıyafetlerini mi giydiriyorlar yoksa kundak mı yapıyorlar acaba

edadm ayy Allah’ım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah sag Salim kucaklarımıza alırız 😇🤲🤲 Allah analı babalı büyütsün maşallah sübhanallah

yamanagihan aminn amin canım benim dualarımdasınız rabbim yardımcınız olsun bi avazda kurtarsın yavrularınızı bağışlasın size 🥰

edadm maşallah gözünüz aydın ne güzel bir hikayeniz olmuş yavrunuzu sağlıcakla büyütün dikişleriniz hiç acımamış ağrımamış gibi hafiflesin inşallah🤲🫂
                  Ne güzel ne naifsiniz detaylıca yazıp herkese cevap vermişsiniz Rabbim ecrinizi artırsın💜
                  Benimde evim etliğe 1 saat uzaklıkta evden çıkarken sancılarınız kaç dkya düşmüştü?

nun1106 çok teşekkür ederim umarım sizlerin de böyle güzel doğumları olur ❤️ o sizin naifliğiniz yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🥰 4 dakikaya düşmüştür sanırım, hastanede de daha sıklaşmaya başlamıştı 2-3 dakikaya düşmüştü

edadm anladım maşallah açılmanızda hızlı ilerlemiş sanki ve sanırım fitil vs de verilmemiş😊öncesinde özel bir şey yaptınız mı?

nun1106 yok sancı da vermediler ekstra bir şey almadım 😊 hurma yedim ama düzensizdi bi gün yediysem iki gün yemedim gibi, yürüyüş de yapmadım hatta evden çıkmadım desem yeridir ama çok temizlik yaptım, eğildim oturdum kalktım yer sildim son ana kadar tüm işimi kendim yaptım bu etkili olmuştur muhtemelen 🥰 evden çıkmadığım için bana doğuramazsın diyorlardı 🥲