yamanagihan aminn amin canım benim dualarımdasınız rabbim yardımcınız olsun bi avazda kurtarsın yavrularınızı bağışlasın size 🥰
Etlik Şehir Hastanesinde Normal Doğum Yaptım 2 (pozitif normal doğum hikâyem)💐
edadm maşallah gözünüz aydın ne güzel bir hikayeniz olmuş yavrunuzu sağlıcakla büyütün dikişleriniz hiç acımamış ağrımamış gibi hafiflesin inşallah🤲🫂
Ne güzel ne naifsiniz detaylıca yazıp herkese cevap vermişsiniz Rabbim ecrinizi artırsın💜
Benimde evim etliğe 1 saat uzaklıkta evden çıkarken sancılarınız kaç dkya düşmüştü?
nun1106 yok sancı da vermediler ekstra bir şey almadım 😊 hurma yedim ama düzensizdi bi gün yediysem iki gün yemedim gibi, yürüyüş de yapmadım hatta evden çıkmadım desem yeridir ama çok temizlik yaptım, eğildim oturdum kalktım yer sildim son ana kadar tüm işimi kendim yaptım bu etkili olmuştur muhtemelen 🥰 evden çıkmadığım için bana doğuramazsın diyorlardı 🥲
Efnan3443 benim de ilk gebeliğim şu an bebeğimi desteksiz büyütüyorum ve gerçekten çok huysuz bi bebek. şimdi diyorum keşke kendimi yormayıp daha fazla dinlenseydim çok uyudum ya deyip kalkmak yerine keşke daha fazla yatsaydım. yenidoğan döneminde dinlenmek diye bir şey yok çünkü 🥲 doğum korkusu yüzünden sonrasını hiç düşünmüyoruz keşke sonrasını düşünsek. lütfen kendinize iyi davranın bol bol uyuyun dinlenin yiyin için gezebildiğiniz kadar gezin. dinlenmek çok önemli sonrasında gerçekten yorulacaksınız. bundan sonraki hayatınızda eşiniz ve siz olmayacaksınız üç kişi olacaksınız. rabbim uzun ömürler versin yuvanızı daim kılsın 🫶🏻
edadm Hiç ağrısız gitmenize rağmen mi kendi sancinız ile dogurdunuz.
Melek-Gundogdu gece dörtte sancılandım, sancılarım geçmeyince hastaneye gittim. sekiz buçukta hastanedeydim
edadm Maşallah inşallah tez zamanda bizlerde doğum yaparız.
ipekss odalar hakkında bilgimiz var mı acaba tek kişilik oda felan var mı
Masalnesli tek kişilik odada isteginizle mi kaldınız önceden mi ayarlaniyor
Gizemgizos doğumdan 1 gün öncesi den ayarlanmisti bizde kan uyuşmazlığı var bebek de bende enfeksiyon kapmayalim diye tek odaya aldılar sezeryandm birde ben