AsyaCngz55 deri altı implant heralde işte içimi tuhaf yaptı o benim. Videolarını izledim de
Doğum Sonrası Korunma
Yazmelegi_ hapı kullanırken rahattım güveniyodum ama 1 sene kullanıcam diye başladım 1 sene sonunda da bıraktım şimdi tekrar başlamak istemiyorum. En zararsızı prezervatif ama o da ne biliyim. Ay ne zor ya bebek olmadan önce daha kolaydı 🙈
AsyaCngz55 korkuyorum bazıları yeterli olmuyor demisti
Ben 2. Doğumdan sonra korkuyla 30 günlükken gidip spiral taktırdım kaydı ve bi daha da taktıramadım. Hap da almadım eşim geri çekilme ve prezervatif ile korundu ve hiiiiç beklemediğimiz bi anda 3. Nün haberini aldık.
Churcill hımm işte araştırıcam ya implant ya da haptan devam
Yazmelegi_ %99 koruyordu diye hatırlıyorum o zamanlar çok araştırmıştım. Düzenli içmeyenleri korumamıştır bence.
AsyaCngz55 yasmin emziren anne içebilir mi
Yazmelegi_ onu bilmiyorum araştırmak lazım daha bende bakmadım vaktim var doğuma
Churcill ay bende bekleyeyim burda. Ilk dogumdan sonra prezervatif+ geri cekilmeyle hamile kaldim tabi eşimde suçlu. Suan 4 günlük olduk 😄 doğum kontrol hapi kullanip memnun olan var mi kızlar? Ben ona daha yakınım sanki
AsyaCngz55 ebe ye sorayım gidince
Yenibirannee ah ah şuan prezervatif+ geri çekilme yöntemini kullanan ben korkmaya başladım
Yazmelegi_
Hahahah aman amann dikkat et canim. Senin bebis ne kadarlik oldu?
Yenibirannee 2 ay 9 günlük olduk😊 senin nasıl geçiyor iki çocuklu hayat başlangıcı zor mu
Yazmelegi_ valla suanlik annem ve kayinvalidem var saolsun ikisi ev ve kizimin ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben sadece bebek emziriyorum spinalden dolayi baş ağrım cok var 🥺
Yenibirannee Allah razı olsun onlardan 🌸🤲🏻 kahve iyi geliyor diye duymuştum ama baska bilgim yok inşallah bi an önce geçer 🌸