Ozge_29 ahaaha kız prezervatif kullanıyoruz ona rağmen geri çekilme yoksa sadece geri çekilme değil ama yine de korkuyorum

donus_tncklc199
Hayır o dönemler de farklı bi hap var onu kullanıyorsunuz cazeratta miydi öyle bişeydi adi

Churcill spiral kayar farkında olmazsınız ve hamile kalırsınız. İğne hormonları etkiliyor bıraktıktan sonra zor hamile kalanlar çoğunlukta. En iyi korunma yöntemi zamanında takılan prezervatiftir. Zamanında diyorum çünkü başta takılmadığında da hamile kalıyor kadınlar sonra “prezervatife rağmen hamile kaldım” oluyor. Ama öyle değil 🌸

Minikperi ilk evlendiğimiz zamanlarda prezervatif kullanıyoduk ben burda gördüm zaten ilişkinin ortasında takıldığını. Eşime söylesem o da bilmiyodur Allah bilir böyle bişeyi 🙈

FirayMursal spiral taktırınca içe boşalma oldu mu hiç acaba yoksa geri cekılme felan yaptınız mı acaba 🙄spiral taktırmayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri

Churcill ben spralle yada kol altı implant düşünüyorum bakalım doktorum hangi yöntemi önerecek

Aselkus hiç yan etki yaşamadım. Telefona alarm kurup düzenli içtim tam 2 yıl 4 ay boyunca. Yılbaşı haftası bebek istediğimize karar verdik bıraktım hapı 17 Şubat miraç kandilinde tahminen (betaya göre) 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim

ikotrtn ben de doktor önerisi alacağım bakalım. Hiç birinin garantisi yokken çok da çabalamamak lazım 😂

@UmmNasuh bende onu düşünüyordum doktorum yaparım 99.9 koruma var ama adetten kesiyor dedi bana cazip gelmedi adetten kesilme

limoncicegimFO

limoncicegimFO
        3-4 ay sonra hamile kaldım . Eşim sürekli evde olan biri değil işi gereği yumurtlama dönemine denk gelmiyordu bazı aylar bu süreç bu yüzden de uzun sürmüş olabilir . Yan etki olarak spral takılıyken bende etkisi ara ara oluyordu fakat çıkardıktan sonra daha rahat ettim kanamam adetlerim gayet düzenliydi. Bence kişiden kişiye değişiyor ama sprali benim çevremdeki herkes kullanıyor o kadar korkulacak bi durum yok . Tedirginseniz 6 ay da bir kontrole gidersinz.