• Gebelik
  • 33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸

1woramy 36+5 bizimde …hazırlıklarımız tamam Allah’a şükür herşey yolunda suanlik bir sikintimiz yok hareketleri biraz acıtıyor sıkıntı yok onda da 😂😍29 eylül cuma sabahı dogumumuz var 🫶❣️herseyimizi hazırladık bi kaç gün kala ev tekrar bi supurulecek tamam sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz ❣️🫶

33+4 ten selamlar. Herkese Allah’tan sağlıklı ve kolay doğum diliyorum. Size birşey sorucam ben hala düzgün bir doktor bulamadık gittiklerim hep paragöz beni korkutup sezeryan yapmak istiyorlar mesela Pendik medipolde normal doğum 12 bin sezeryan 17 doktor diyo ki enfeksiyon var yirtilirsin sonra dik Allah dik çok kan kaybedersin yani bu nedir ya beni korkutuyor hakkımı helal etmiyorum gercekten. Pendik Kartal da devlet özel farketmez dontor öneriniz var mı ?

1woramy Merhaba biz daha 27+3 üz ama birşey merak ediyorum🥲 Kaçıncı haftadan sonra kontroller sıklaşıyor ne sıklıkla devam ediyor acaba ?

Ncn keşke bilsemde önerebilseydim doktorunun çok ıyı olması lazım ama sezaryenden korkma kimsenın saçma sapan hikayelerinide dinleme senin bedenınle kimsenin bedenı bir değil unutma çok güzel bi anne olacaksın ve biz bunların hepsını unutacaz 🥰

• Ncn bunu beğendi.

Merveeemelekkk yalancı kasılmalar oluyor regl ağrısı gibi yada sertleşme oluyor bunlar bende de var eğer sancılarında sıklık 5 dkda bire düşüyorsa ozaman doktora git 🥰

1woramy Peki ne oluyor bu süreçte ekstra bir şey yapılıyor mu? Sadece nst ye mi giriyoruz? Çok teşekkür ederim 🫶🏼