Hanımlar ne durumdasınız belirtileriniz neler bu haftalarda ? Hazırlıklar ne alemde 🌸
33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸
30 haftalıkken hastaneye yatmıştım doğum olucak diye duvarı zedelemişti çok şükür ilaçla durdurdular 😊 bugün tam 35+0ız. Odası eşyaları herşeyi hazır ara sıra sancı ve kasılma geliyor ama düzenli değil şimdilik açıklıkta yok zaten doktorlar son artık bir, daha gelırsen doğuma alırız demişti. Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
1woramy 36+3 herşey hazır sağlıkla gelmesini bekliyoruz haftaya çarşamba sezeryan için gün alıcaz ağırlaşma haricinde bi şikayetim yok şuanlık ufak tefek sancılar oluyo ama geçiyo oda günde 1 2 kere bide asırı wc gidiyoruz özellikle geceleri uykular haram olduu ama oğlum için değer 🙏😇💙👶
- Düzenlendi
Ben 36+4teyim bugun kan idrar tahlili istedi doktorum bebekte bi skntı yok ama kan degerlerim baya anormal gibi gozukuyor haftaya sonuc icin gidicem bakalim ne dicek son 2 aydır kan degerlerim normal degil hastalaniyorum surekli insallah oglumda dogumdan sonra bir sorun olmaz moralim bozuldu biraz😔mide bulantisi cogaldi yururken zorlaniyorum artik hic bisey yapasim gelmiyor ya
34 haftadan selamlar👋herşeyi tamam odası kıyafetleri eşyaları hatta oyuncakları bile🙈sadece bu aralar bel ağrılarım başladı ayakta durunca veya yastık desteksiz oturunca özellikle daha çok ağrıyor onun dışında çok şükür bir sıkıntımız yok herşey yolunda🥰
1woramy 35 haftaya girdik idrarimda protein kaçağı çıktı bilmiyorum 24 saatlik test yapılacak ne cikicak bilmiyorum
34+3 den selamlar 🌸 3 santime yakın açılmam olduğu işin doktorum yat dinlen dedi bakalım inşallah sabredebilir minik
34 haftalik olduk bizde oglumla aşırı zorluyo beni su ara uykular haram oldu mide bulantilarim mide yanmalarim asla uyuyamiyorum 3. Gebeligim en zor olan bu oldu birde ultrasonda önde gidiyor iri olucak dedi doktor onun içinmi nedir blmiorum artik dogursam diye bakıyorum
yenibirannis tabiiki de onlar için herseye değer 🥰 bizde WC’de uyuyacağız artık
Minik-anne06 mide bulantısı ve halsizlik bende de oluyor
1woramy 19eylülde doğuruyorum,36yım şuan herşey hazır tek bebiş eksik ☺️Sancı,ağrı kaşıntıyla geçiyor günler.
1woramy 35+3 olduk midem çok yanıyor hiç bişey kesmiyor boğazım tahriş olmuş gibi ağırlaştık artık bebiş devamlı hıçkırıyor bakalım yarın kontrolümüz var 32 haftalıkken herşeyini hazırladım beşiği valizi dolabı ama zaman azaldıkça içimi korku sarıyor nasıl olcak bebeğime iyi anne olabicek miyim emecek mi v.s sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌼
Busrata33 kaç haftalıkken doğum olcak Sezeryan mı
1woramy allah size de sifa versin valla sabrediyorum son 23 gun kaldi ama gücüm bitmiş gibi hissediyorum
Seyda5834 açıklık ne zaman çıktı ortaya ne şikayetiniz olduda baktılar yani. Çatı muayenesi daha geç oluyordiye biliyorum.
Bugün muayene günümüzdü 3-4 gün alt karnımda ağrı oldu ama ben ishal falan oldum üşüttüm sandım 🫢 doktorumda bi bakalım her ihtimale karşı dedi alttan bakınca çıktı