Busrata33 kaç haftalıkken doğum olcak Sezeryan mı
33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸
1woramy allah size de sifa versin valla sabrediyorum son 23 gun kaldi ama gücüm bitmiş gibi hissediyorum
Seyda5834 açıklık ne zaman çıktı ortaya ne şikayetiniz olduda baktılar yani. Çatı muayenesi daha geç oluyordiye biliyorum.
Bugün muayene günümüzdü 3-4 gün alt karnımda ağrı oldu ama ben ishal falan oldum üşüttüm sandım 🫢 doktorumda bi bakalım her ihtimale karşı dedi alttan bakınca çıktı
201520202023 benim de 3 canıma okudu her aşaması her ayı zordu 33 olduk ama nasıl olduk
Kamer22 bacikoooo bende 35+0 ım💜
1woramy 35 haftadan selamlar 💕 karnım taş gibi hareketlerim çok azaldı. Hazırlık tmm sanırım ikinci çocuğum 🤭ama sanki ilk gibi emin değilim. Ağrılarım var onun haricinde mide yanmam aşırı derece de var ahh ah.
Hanımlar 35 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 2 saat önce otururken birden belime bir sancı girdi geçti şimdi de 1 saattir aralıklarla yan karinlarimdan kasıklarıma doğru ağrı sancı neyse artık öyle bişey geliyo ayağa kalkınca zorluyo kısa sürüyor ama geciyo 1 saat içinde 3 defa böyle oldum başına gelen var mı . Zaman yaklastigi için yalancı sancılar mıdır yoksa
1woramy 36+5 bizimde …hazırlıklarımız tamam Allah’a şükür herşey yolunda suanlik bir sikintimiz yok hareketleri biraz acıtıyor sıkıntı yok onda da 😂😍29 eylül cuma sabahı dogumumuz var 🫶❣️herseyimizi hazırladık bi kaç gün kala ev tekrar bi supurulecek tamam sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz ❣️🫶
Anneyimkiben ay bide oturunca kalkamamak var 😅
33+4 ten selamlar. Herkese Allah’tan sağlıklı ve kolay doğum diliyorum. Size birşey sorucam ben hala düzgün bir doktor bulamadık gittiklerim hep paragöz beni korkutup sezeryan yapmak istiyorlar mesela Pendik medipolde normal doğum 12 bin sezeryan 17 doktor diyo ki enfeksiyon var yirtilirsin sonra dik Allah dik çok kan kaybedersin yani bu nedir ya beni korkutuyor hakkımı helal etmiyorum gercekten. Pendik Kartal da devlet özel farketmez dontor öneriniz var mı ?
Egeminannesi en başlarda bende de vardı sonra hiç baktırmadım ona
Alparslanveannesi27 benim Odası henüz gelmedi kıyafetleri bu hafta yıkıycam
Minik-anne06 biran önce yavrularımızı kucağımıza sağlıkla alırız ınsallah 🙏
Zeynep_Sedat bir an önce zaman geçse keşke