Alparslanveannesi27 benim Odası henüz gelmedi kıyafetleri bu hafta yıkıycam
33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸
Minik-anne06 biran önce yavrularımızı kucağımıza sağlıkla alırız ınsallah 🙏
Zeynep_Sedat bir an önce zaman geçse keşke
Merveeemelekkk eğer sancılarının süresinde azalma oluyorsa hastaneye git bi takip et suresı azalıyormu
1woramy yok şuan yarım saati geçti bı daha gelmedi sancı
1woramy Merhaba biz daha 27+3 üz ama birşey merak ediyorum🥲 Kaçıncı haftadan sonra kontroller sıklaşıyor ne sıklıkla devam ediyor acaba ?
Merveeemelekkk yalancı kasılmalar oluyor regl ağrısı gibi yada sertleşme oluyor bunlar bende de var eğer sancılarında sıklık 5 dkda bire düşüyorsa ozaman doktora git 🥰
minikmucizeemaak 30.haftadan sonra 2 haftada bir 34.haftadan sonra haftada 1 gidiyorsunuz kontrol amaçlı 🥰
1woramy Peki ne oluyor bu süreçte ekstra bir şey yapılıyor mu? Sadece nst ye mi giriyoruz? Çok teşekkür ederim 🫶🏼
Bizde 36+5 teyiz bel ağrıları asla uyutmuyor onun dışında oturuyoruz ama kalkamiyoruz 🤣🤣 biraz enerjik biraz halsiz geçiyor günü gününe tutmuyor sezeryan günü alacağız bizde bebek ters duruyormuş çünkü 🤭 ne yalan söyleyip içimden de sezeryan geciyordu başından beri inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırız 🤲🌸
1woramy bugün muayene günümüzdü doktorum alttan muayene etti ve ölçtü
1woramy sizin şikayetiniz ne peki
Bizde 34 haftalık olduk malesef ki ev taşımak zorunda kaldım hergün bir iş yapma çabasından herşeyi unuttum çok zor bu şekilde ev taşımak yerleştirmek
1woramy kendinizi yormadan dinlene dinlene yapın