• Gebelik
  • 33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸

1woramy 36+4 üz 28 eylül doğum günümüz inşAllah🙏 Hazirliklarimiz herşey tas tamam çok şükür🙏 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim kavuşalım inşAllah🙏

Eylulum25 Rabbim yardımcın olsun canım ev taşımak heleki hamileyken çok zor 33+5 im 1 haftadır neredeyse hastane de süründüm parmak ucu kadar açılmam oldu ev düzelticem diye ve yatıyorum sürekli ilaçlar la tutuyoruz anlicagın korkuyorum da günüme daha çok var dikkat et kendine sakın kendini yorma

1woramy kullanıyorum. Ama oluyor gene neşe sona geliyoruz Allah’ın izniyle azıcık dişimizi sıkcaz ☺️☺️☺️☺️☺️Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

1woramy 38+1 sonundaaa 🥰 Cuma günü bebeğime kavuşacağııım 🩵☺️ Herkes sağlıkla hayırla bebeğini kucağına alsın inşallah 🩵🩵

1woramy kalp çarpıntım genelde akşamları oluyor ama geceleri oğlumun kasılmalarından toplanmalarından sağa sola dönemediiğimden ve wc sorunundan oluyor 🙈 kalp çarpıntın için kafeinli hiç birşey içme çay kahve bitki çayları ve şekerli ağır şeyler yeme biraz daha hafifliyor 🥴

34+6 olduk bizde hazırlıklar tamam sadece çanta hazırlanacak mide yanması hariç iyi gidiyor Bi sıkıntımız yok çok şükür 🥰

1woramy keşke keşke artk çok yoruldum. Resmen taşıyamaz oldum. İkinci. Hamileliğim zor geçti bu sefer

35+2 yiz ara ara karnımda üşütmüşüm gibi bi ağrı oluyor bu sancı mı bilmiyorum 😀

Asel2147 Ben de 29 haftamda taşındım halı kaldırmıştım ve belim çok agrimıştı korkmuştum yeni eve eşyalar taşındıktan sonra temizlikçi çağırdım az çok yaptı halimi görünce daha da ugraştı sakın ağır iş yapmayın bence siz de cağırın zaten taşınmak çok para bebeğinize bişey olmasın bir kereliğine çağırın giden para olsun

Eylulum25 ya en riskli olduğumuz dönemler dinlene dinlene yap ağır şeyler kaldırma çok ağilip doğrulma

AAtlas amin her zorluğun sonunda bir güzellik vardır 🥰

1woramy her şey yolunda şükür 🌸 hazırlıklara başlayalı 15 gün oldu zaten oda yapmayacağım alışverişlerimize başladım hafta içi de çantamızı hazırlayacağım. Senin nasıl gidiyor?

Esyu1606 ay valla haklısın sonlara doğru ne yapsakta boş biz sonucunu düşünelim en büyük tesellimiz o şuan 🥰❤️

Ketumserhatun gaviston renie falan kullanıyorum onlar iyi geliyor ama tokken açlık his ediyorum