• Gebelik
  • 33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸

Seyda5834 benimde 2 gündür karnımın alt kısmında kasıklarıma doğru ağrım var ve ishalim 36 haftalık olduk doktor ishal olduğunuz için mi alttan baktı

Ağrım var dedim alt karnımda tedbir amaçlı baktı

1woramy 35+1’iz 😊 hazırlıkların neredeyse hepsi tamam. Sadece hastane çantasına koyacağım çok az eşya kaldı sonra bebişi bekleyeceğiz bakalım son kontrolde en geç ekim ortası gibi alırız demişti doktorum 😍

1woramy 33+3 olduk bugün ama 32 haftalıkken kasılma sancıdan dolayı hastanede yattım 6 gün sancıları durdurdular 1 cm açıklığım vardı ciğer geliştirici de yapıldı Şuan evdeyim ama kasılmalar ve sancı ara sıra oluyor umarım 38 kadar dayanırız sezeryan günüm de belli 20 ekimde olacak inşallah.. Hazırlıklarımda 29-30 haftada bitirdim herşeyim hazır çok şükür bir tek eksiğim kızım ama inşallah gününde sağlıklı bir şekilde doğar..

1woramy 36+0 sancılar beli de etkıleneye basladı ve karnım düştü sanırım. Bır de gunduz bısey yok hep akşam başlıyor sancılar , ornek yarom saattır var. Dun gece uyuyamadım nerdeyse

Ncn hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben Aytekin hanıma gidiyorum Pendik medipol de

Mine19 Rabbim gününde doğum nasip etsin inşallah 🥰🙏 sağlıkla gelsin bebişiniz

palperol karın düşüklüğü olunca daha çok mu tuvalete gidiyorsunuz acaba