3,4 gün oldu hamile olduğumu öğreneli miğde bulantısı vardı ama anlamamıştım 3 yıldır evliyim rabbim nasip etti rabbim dua eden tüm annelere şifa olsun bir hepsi annelik duygusu tatmak nasip etsin 🙏❤️
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
5995 . Merhaba aynı haftadayiz vajinal bır doğum mu olacak
Kubrademirli merhaba sizin kaçıncı doğum ve vajinal mi olacak
nefessmommm 37 haftalık olduk canım hiç bir belirti yok
FatmaGulce popo aşağıda kafa yukarıda
Krdlngr evettç erken canım bunun için iki kez hastanede yattım nstde sancılarım çok yüksek çıktı ilaç ve serumlarla durdurdular şükür bu zamana geldik
AsyaCngz55 selamlar, 32+6 da bire bir aynılarını yaşıyoruz :)
nefessmommm 37+5 ve sezeryana son 7 gün
Z_e_y_a_gul yaaa nasıl güzel anlattınız 🥰 Allah hayırlı uzun ömür versin evladıniza darısı da bize inşallah 😊
Son 4 günüm kaldı hiç belirtim yok kızımda 39+3 de doğum yapmıştım iki gün öncesinde Nisan gelmişti bunda hala bişey yok 🤷🏻♀️
nefessmommm anlattiklarin hepsi bendede var adet agrisi gibi agrilar belden agri giriyor ishalim surekli 36 bende tam bekliyorum cokda korkuyorum 😌
nefessmommm 36+3 4 gün sonra sezeryanla doğacak hayırlısı ile inşallah gelişim geriliğinden dolayı
Burcinalgz ne kadar bi geriliği var acaba bebeğinizin benim bebeğim içinde doktorlar geriden geliyo gelişimi diyo
Burcinalgz sağlıkla kucağına al inşallah 🌼
@Asafnur-11 erkekmi bu arada genelde 42 haftaya kadar sürdugu oluyor cnm
nefessmommm en son 36+6 da 3448 gramdı 🧿🥹 yarın 37+6 olcaz doktora gidicem bakalım kaç kg olmuşuz 🥰🌼
Kızlar 36+2 deyim bende bu akşam peçeteye sildiğimde kahverengi az bir pıhtı gibi akıntı geldi ama ağrı sancı su vs hiçbir şey yok acaba nişan mı bu bide idrar yolu enfeksiyonu oldum bugün ilaç kullandım iltihapta olabilir mi anlamadım nişan gelince ne kadar sürede doğum oluyor bilen var mı
Son 68 gün 30+2 biraz stresli geliyor günler dogum korkusu vs..
nefessmommm bugün itibariyle son 2 🥹