• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

Burcinalgz ne kadar bi geriliği var acaba bebeğinizin benim bebeğim içinde doktorlar geriden geliyo gelişimi diyo

Kızlar 36+2 deyim bende bu akşam peçeteye sildiğimde kahverengi az bir pıhtı gibi akıntı geldi ama ağrı sancı su vs hiçbir şey yok acaba nişan mı bu bide idrar yolu enfeksiyonu oldum bugün ilaç kullandım iltihapta olabilir mi anlamadım nişan gelince ne kadar sürede doğum oluyor bilen var mı

Son 68 gün 30+2 biraz stresli geliyor günler dogum korkusu vs..

nefessmommm 33 haftadayım ve çocuk kanala baskı yapıyor . İlk defa dün kasıklarım ağrıdı .. 2 hafta daha geçsin bitsin diye bakıyorm.. risklerin düşmesi için .

Hiramninal aynı haftadayız benimki azcık kanala yaklaşmış 🤦🏻‍♀️ hiç gelesi yok bebeklerimizin

34+3deyim arada kasık ağrısı oluyor. İlk doğumda sezeryan olsa da 40 a kadar bekletiyorlar dediler doğru mu bilgisi olan var mı? Ben 40 a kadar duramam sancım ağrım oluyor arada belim koptu ya

2.sezeryan 32+2 deyiz son 40 gunumuz 38.haftaya 18 ekime tarihimizi belirledik insallah zamaninda gelir artik nefes alamiyorum kasiklarimda agrilar ve karnimda surekli sertlesmeler oluyor

Mummumlilo
          Her gitmeme çatı muayenesi yapiliyo 37den bu yana ne bebek uyarı aliyo ne aşağı iniyo doğmak istemiyo resmen 😄

Bbtull_ bende de aynı durumlar var ilk gebeliğim 34 +3 benimki , bunlar doğum belirtisi mi oluyor

Hiramninal bana da geçen hafta yaptı doktor çatı muayenesi uyarmak için mi yapıyor doktor