• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

AsyaCngz55 çok efhamlanmayı sevmem bende canım sakınan göze çöp batar demişler. İnanıyorum herşeyin vakti saati var ve zamanla bizim için çok güzel olacak

kaderkurt7292 benim bir cm açılma var aynı durumdan korktuğum için doktoruma sordum. Açılma olursa devam ederse illa ki anlarsın sancın çok olur dedi. Ama burada ki postlarda açılması olup herhangibi bir şey hissetmeyen de okudum. Allah hakkımızda hayırlısını versin valla doğurana kadar bir hal yola gircez 🥲

Ayyy saydığınız tüm belirtiler bende de var .Yarın kontrole gidecem inşallah yakın değildir doğum 36.haftaya giriyorum 2 hafta daha ya

nefessmommm o iş hiç belli olmaz kuzum 33.haftada iki gün aralıksız adet oluyormuş gibi sancı ve kasik ağrım oldu 35+6 oluyorum yarin ,bebis kanala girmeye zorluyor olabilir bu durum seni de zorluyor haliyle, serklajli gebeyim bu arada, 36. Haftaya eriştim o iki günün üzerine yatıp istirahat edip dinlen 37.haftada doğum olacak nasipse doktorum öyle uygun gördü , bakarsın haftalar atarsın🌸🩷

Dilek060 benimde 24 Eylül’de nasip olursa sezeryan olucam 36+4 haftalık olduk. Rabbim vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🤲😇

nefessmommm canım ishal doğum belirtisi olabiliyor ama tek başına yeterli değil tabiki diğer belirtilerin de varsa doktoruna danış istersen bende bugün 36+1 oldum bel ağrım çok oluyor kasıklarıma baskı yapıyo çok fazla zaten geçen hafta kontrole gittiğimde doğum pozisyonuna geçmeye başlamış demişti doktor onun dışında sancılarım oluyor ama düzenli değil

3,4 gün oldu hamile olduğumu öğreneli miğde bulantısı vardı ama anlamamıştım 3 yıldır evliyim rabbim nasip etti rabbim dua eden tüm annelere şifa olsun bir hepsi annelik duygusu tatmak nasip etsin 🙏❤️