• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

Hiramninal bana da geçen hafta yaptı doktor çatı muayenesi uyarmak için mi yapıyor doktor

nefessmommm Kızıma hamileyken doğumdan 1 gün önce ishal ve kusma şikayetiyle doktora gittim diyet yapacaksın dedi 24 saat sonra doğum oldu, ishal ve kusma doğum belirtisi olabiliyor. Sağlıkla gelsin hepsi 🩷

Doğuma son 5 gün mecburi sezeryan ama yinede ağrılarım var hafifden en çok çatı ağrım var.

Birdeanne ilk doğum olacak şuan şuan için öyle görünüyor haftaya çatı muayenesi yapılıp kesinleşecek doğum şekli 36+1 im bende sizin nasıl olcak

Brnbsr 36 haftalık 37 olucaz ama 31 haftalık gözüküyor 1 hafta hastane de yatırdılar 33 haftalıkken sonra evden takip yapıcaz dediler 34 kontrole geldim 35 haftalık kontrolde yeniden yatış verdiler salı gününden beri hastanedeyim dün sabah doktorum doğuma karar verdi küçük olduğundan dolayı normal doğumu kaldıramazmış sezeryan olucaz haftaya kadar daha hastanedeyiz bakalım sadece bebiş biraz küçük doğuyormuş gelişim geriliğinde

Brnbsr

nefessmommm _

Kdr03 _ ben de onun icin geldim hastaneye benim de suyum gelmemisti agrim 10 15 dk da bir geliyodu ve hic acilmam da onceden yoktu 5 cm acilmam olmus dogum baslamis dedi doktor.bence sende git doktora ben burdaki arakadasin dedigi gibi yaptim

41 haftalık oldum 3 saat sonra yatışım yapılacak suni sancı verilecek muhtemelen sancım gelmezse arada sancım oluyor ama gidiyor malesef 😭

nefessmommm selam kuzum benim son 3 gün pazartesi sezeryan olucam 37+4 olduk arada kadigima bıçak gibi ağrı saplaniyo bacağım nasıl agiriyor tarif edemem bile finale yaklasdik çok şükür

nefessmommm uygulama ya göre son23 ama bebeğim yaklaşık 3 hafta büyük Muş erken de gelebilir diyorlar bekler de 4 kilo ve üzeri olursa sezaryen de olabilir diyolar bakalım nasıl gelmek isteyecek bazen kasılmalar falan oluyor genital bölgede ağrı oluyor ve belim çok ağrıyor bu arada 36+5 olduk bu gün 🥰