• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

Dilek060 benimde 24 Eylül’de nasip olursa sezeryan olucam 36+4 haftalık olduk. Rabbim vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🤲😇

nefessmommm canım ishal doğum belirtisi olabiliyor ama tek başına yeterli değil tabiki diğer belirtilerin de varsa doktoruna danış istersen bende bugün 36+1 oldum bel ağrım çok oluyor kasıklarıma baskı yapıyo çok fazla zaten geçen hafta kontrole gittiğimde doğum pozisyonuna geçmeye başlamış demişti doktor onun dışında sancılarım oluyor ama düzenli değil

3,4 gün oldu hamile olduğumu öğreneli miğde bulantısı vardı ama anlamamıştım 3 yıldır evliyim rabbim nasip etti rabbim dua eden tüm annelere şifa olsun bir hepsi annelik duygusu tatmak nasip etsin 🙏❤️

Krdlngr evettç erken canım bunun için iki kez hastanede yattım nstde sancılarım çok yüksek çıktı ilaç ve serumlarla durdurdular şükür bu zamana geldik

Z_e_y_a_gul yaaa nasıl güzel anlattınız 🥰 Allah hayırlı uzun ömür versin evladıniza darısı da bize inşallah 😊

Birdeanne evet geçen hafta çatı muayenesi oldum doktorum uygun gördü bi aksilik olmadığı sürece normal doğum olacak inşallah

Son 4 günüm kaldı hiç belirtim yok kızımda 39+3 de doğum yapmıştım iki gün öncesinde Nisan gelmişti bunda hala bişey yok 🤷🏻‍♀️

nefessmommm anlattiklarin hepsi bendede var adet agrisi gibi agrilar belden agri giriyor ishalim surekli 36 bende tam bekliyorum cokda korkuyorum 😌