incii ohh bu haftanınkiler keyifçi desene 😅
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
kadertugrul7 aynıyız 🥰
nefessmommm en iyisini doktor bilir senin için canım. İnsanlar çok seviyor felaket senaryolarını sen içini ferah tut
37 haftalığım 3 gün önce kontrol diye gittim nstde sancılar 70 felan çıktı doktor yatırmak istedi doğumu durdurmaya açılma olmadığı için biz özel olduğu için devlete gittik ordada altan muayne edildim bu sefer nstde 90 ı buldu bana bu sancıya sakinsin dediler ama ben bişey hissetmiyordum sonra başka hastaneye gönderdiler doğum olursa daha iyi daha kapsamlı biyere gönderdiler ordada 100 buldu nst de yine altan muayne edildim eve gönderdiler açılma olmadığo için başına böyle bişey gelen varmı ara ara böyle sancılanıyorum ama sanki adet olcakmışım gibi açılma olduğunu nasıl hissedicem bi bilgisi olan varmı
nefessmommm
38+2 deyim sırt kemiklerim ağrıyor bakalım yarın kontrolüm var hayırlısı olsun inşallah
nefessmommm 39+5 gelmiyorr:(
AsyaCngz55 çok efhamlanmayı sevmem bende canım sakınan göze çöp batar demişler. İnanıyorum herşeyin vakti saati var ve zamanla bizim için çok güzel olacak
kaderkurt7292 benim bir cm açılma var aynı durumdan korktuğum için doktoruma sordum. Açılma olursa devam ederse illa ki anlarsın sancın çok olur dedi. Ama burada ki postlarda açılması olup herhangibi bir şey hissetmeyen de okudum. Allah hakkımızda hayırlısını versin valla doğurana kadar bir hal yola gircez 🥲
Hhbnhbnjvv aynıyız 😉
12 💓
39+2 belirti sıfır 😪😪
Ayyy saydığınız tüm belirtiler bende de var .Yarın kontrole gidecem inşallah yakın değildir doğum 36.haftaya giriyorum 2 hafta daha ya
ucuncuyegebe ne guzel saglikla insallah🙂🌸
nefessmommm o iş hiç belli olmaz kuzum 33.haftada iki gün aralıksız adet oluyormuş gibi sancı ve kasik ağrım oldu 35+6 oluyorum yarin ,bebis kanala girmeye zorluyor olabilir bu durum seni de zorluyor haliyle, serklajli gebeyim bu arada, 36. Haftaya eriştim o iki günün üzerine yatıp istirahat edip dinlen 37.haftada doğum olacak nasipse doktorum öyle uygun gördü , bakarsın haftalar atarsın🌸🩷
AsyaCngz55 bende 32+5 im şu an sancı için erken değil mi zaten
nefessmommm bişey sorucam bende de anıları var ama daha 32 33 haftalığım çok erken değil mi sizce sizin kaç
nefessmommm canım ishal doğum belirtisi olabiliyor ama tek başına yeterli değil tabiki diğer belirtilerin de varsa doktoruna danış istersen bende bugün 36+1 oldum bel ağrım çok oluyor kasıklarıma baskı yapıyo çok fazla zaten geçen hafta kontrole gittiğimde doğum pozisyonuna geçmeye başlamış demişti doktor onun dışında sancılarım oluyor ama düzenli değil
sbel_kurt merhaba sizinle aynı haftadayiz sizin kaçıncı doğum bu arada
gulbenyuce aynen benim akıntım çoğaldıktan sonra doğumum oldu