nefessmommm son 14 gün planlı sezeryan, sadece sırt üstü yatınca bel ağrım oluyor, bir de ayakta fazla durunca. Onun dışında rahatım🙏
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
nefessmommm bizim daha epey var sanırım, uygulamaya göre bugün 99 gün kalmış tabi ki ben o kadar bekleyeceğini sanmıyorum. Biz suanlık kramplar ve ağrılarla mücadele halindeyiz sana da sabır diliyorum Allahtan canım.
nefessmommm Valla canım bende 36+5 im son iki haftadır karnım düştü kasilmalrimla birlikte birden afedersin ishal gibi ama değil yiyorum tuvalete direk garip bisey oldum benimki erkek ama benimkide erken gelicek gibiydi ben sezeryan istiyrkum 22 sinde nasipse planlı sezeryan olucam ilk doğumum seninde karnım falan düşmüştür belki bebek aşağıya indiyse ondan benim gibi olmuşsundur şuan doktora gidiyoruz unutmuştum bunu sormayı sorarım yine unutmazsam😄 ben 38 haftaya başlıcam işte çok şükür gelmedi erken gelir dedik sürekli ama gelmedi bakalım ne durumda bebiş
nefessmommm son 3 💘
burcudemirr unutmazsan sor kuzum bakalım bende cumartesi sabah gidicem doktora üç gündür ishalim normal insan için bile iyi değil hele bebiş varken doğum öncesi vücud direncim düşsün istemiyorum
nefessmommm Sağlıkla gelsin inşallah benim de 38+4 olduk ara ara böyle karnımın altına ağrı vuruyor sonra bacağımıda vuruyor anlıyamıyorum tam olarak ne olduğunu sabahta belim ağrıyordu şu an yok ama bu haftayı atlatmak istiyorum en azından ufak tefek eksiklerimi halledip 😊
Zehra_clk12 benimde ağrım ilk defa dün gece bacaklarıma vurdu sebep arayamadım artık diğer ağrı sancılardan ☺️
Benim 4-5 gün önce baya balon gibi ayaklarım şişmişti. Sonra karnımın içinde böyle bisey pıt etti balon patlar gibi, hafif adet ağrısı olmaya basladı. Ayağa kalktığım an da suyum geldi.
nefessmommm doğuma 3 gün kaldı 37+5 iz 🥹
gneak doğum yaptın mı canım kaç haftalık
Dicle06 kaç kilo bebişin kuzum sağlıkla kucağına al inşallah 🌼
33+4 haftaya nstye gircem bebek doğum kanalına girmiş kendini doğuma hazırlarmış aşaya aşırı derecede baskı yapıyor 2. Gebelik ve sezeryan olucak 38. Haftayı beklemezsin dedi doktor bakalım sabırla bekliyorum ağrılarla sancılarla
nefessmommm son 64 😂 30+6 olduk bugün
nefessmommm sizin baya baya erken başlamış sabırsız galiba o haftalarda benim de baskı biraz yalancı ağrılarım vardı çatıda açıklık yoktu 5 günüm kaldı doğuma doğmazsa eğer sezaryen bide iri bebek zor doğacak sanırım hertürlü ben sezaryen olacağım galiba Allah yardımcımız olsun 39. Haftadayım sabah akşam ağrı baskı bel ve kasıklarım da
nefessmommm nasıl belirtiler var peki seninle aynıyız canım göbeğim aşırı kaşınıyor uyuyamıyorum kötüyüm ne yapıyım
Bende 35+2 deyim kasıklarımda adet sancısı gibi agrı giriyor arada kasılmalar nasıl oluyor bilmiyorum ama olmadı sanırım benimde uyurken horlamama kalktığım oluyor o herkezde oluyor mu bilgisi olan yazabilir mi ve enfeksiyonu nasıl geçiriyorsunuz ben ne ilaç kullandıysam enfeksiyonum geçmedi umarım bebişe bişe yapmaz
Doğuma son 5 gün kaldı gece gündüz sancım bel ağrım oluyor ama geçiyor suyum gelmedi henüz bazen öyle bir baskı yapıyorki bakalım kaçda gelecek nişanım da gelmedi bekliyorum hafta da bir çağırıyorlar bakalım
nefessmommm hayır çatı muayenesi olmadım
40 haftam ve doğuma son 0 ama hala tık yok hala hareketli maşallah. Ama ne bi akıntı nede bi belirti arada kasıklarıma ağrı vuruyor bazen de adet sancısı çekiyorum fazla uzun sürmüyor
Kdr03 sağlıkla kucağına al inşallah 🌼