• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri Tuttu Mu🧐

Selam güzel bayanlar💜
Şimdi okuyacağınız blog yazısında sizler için derlenen cinsiyet hurafeleri ve cinsiyetle ile ilgili bilgiler mevcut.(Ek olarak cinsiyet tahminci annelerimiz var gördüğüme göre 😍Cinsiyet tahmin postuda olsun)

Bebeğinizin Cinsiyetini Anlama Yolları: Yüzyıllardır İnanılan Cinsiyet Hurafeleri!'
https://www.mutluanneleriz.com/2023/08/06/bebeginizin-cinsiyetini-anlama-yollari-yuzyillardir-inanilan-cinsiyet-hurafeleri/

Hangileri tuttu ve tutmadı👼🏻

Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Pamuk Kız da olan agresifliğe yuvarlak karna mide bulantılarına sahibim ama bebeğim erkek 😂 Erkek te tutan şeyler se hızlı uzayan saç cilt güzelliği ve göğüs boyutlarının farklı olması ☺️ Tatlı diyince bile midem bulanıyor 🙈😂

Pamuk ilk hamileligimde sipsivri bir karnim vardı😅 saçlarım aşırı uzamisti fakat ben bunu da cinsiyete değilde o donem düzenli kullandigim vitaminlere baglamistim🫣yüzümde hiç sivilcelenme olmadi aksine çok guzellestigimi soylerlerdi ve kız di 😅

Pamuk ben de daha 12+6 yım. Geçen bı resim çektim,arkadaşlarım süt mü indi okadar çabuk falan dediler😅 ben bugün doktora gidicem,cinsiyet öğrenirsem tekrar inceliycem bu tezleri😅

Fato54 2. Erkek hayırlı olsun canım bende aynen senin gibi dedim ve buda erkek😅 şaka bir yana sağlıkla gelsinler

Karnımın şeklinden, basenden kilo almamdan dolayı herkes kız diyordu, takvimlere göre de kızdı, 5 ay boyunca tatlı görmek istemiyordum ama bebeğim erkek 😁😁

Benim 3 ay tamamen kız gibiydi hepsi uyuyordu şimdi 4 olduk erkek gibi belirtileri erkek zaten cinsiyet

Drysvrucr merhaba kaç haftalıksınız :) bemde cinsiyet öğrenmeye gidicem ama erken mi diye düşünüyorum

Pamuk bütün hurafeler, Çin takvimi, Rus takvimi, burada doğum tarihine göre olan arkadaşların yaptığı yorumlar hepsi kızdı. Bendeki belirtiler de kız. Ama bugün 12. Hafta da kontrolde erkek olduğunu gördük. Baya baya gösterdi. Hayal kırıklığı yaşıyorum 🥺 kıza hazırlanmıştım bir oğlum var zaten bir de kız olaydı iyiydi 😂 şaka tabi sağlıkla gelsin hepsi

Pamuk bana burdakilerden bağımsız kocakarı hurafesi yapılmıştı odada bi yastığın altına makas diğerine bıcak koyulmustu. Makas olan yastığa oturunca kız bıçak olana oturunca erkek olurmuş derlermiş. Ben makas olana oturmuştum. Şimdi 31 haftalık olduk kız bebeğime hamileyim👼🏻😂