• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri Tuttu Mu🧐

Drysvrucr merhaba kaç haftalıksınız :) bemde cinsiyet öğrenmeye gidicem ama erken mi diye düşünüyorum

Pamuk bütün hurafeler, Çin takvimi, Rus takvimi, burada doğum tarihine göre olan arkadaşların yaptığı yorumlar hepsi kızdı. Bendeki belirtiler de kız. Ama bugün 12. Hafta da kontrolde erkek olduğunu gördük. Baya baya gösterdi. Hayal kırıklığı yaşıyorum 🥺 kıza hazırlanmıştım bir oğlum var zaten bir de kız olaydı iyiydi 😂 şaka tabi sağlıkla gelsin hepsi

Pamuk bana burdakilerden bağımsız kocakarı hurafesi yapılmıştı odada bi yastığın altına makas diğerine bıcak koyulmustu. Makas olan yastığa oturunca kız bıçak olana oturunca erkek olurmuş derlermiş. Ben makas olana oturmuştum. Şimdi 31 haftalık olduk kız bebeğime hamileyim👼🏻😂

Bunların dışında yüzük testi, çin takvimi, makas/bıçak hurafesi hepsini denedim. Her şey kız diyordu. Ama oğlum bize pipisiyle ben burdayım dedi🤣

Bende bir tane bile tutmadı. Yüzüme bakanlar bile senim yüzde yüz oğlun olacak diyordu. Kız hissediyorum kesin kız dememe rağmen bi ara ben bile acaba olmuştum ama hislerim doğru çıktı 🙏

Pamuk tüm belirtiler kız ama bebeğim erkek hiç biri tutmadı 🤣 yastık altına makas çıktı yüzük kız gösterdi

Pamuk oğlumda hamileliğim çok güzel gecti cildim çok güzeldi herkes ne kadar güzelleştin diyodu şimdi gene hamileyim miğde bulantım kusmam hiç gecmıyo çok zor hamilelik geciriyorum şimdiden yüZüm leke ve akne doldu beni gören sen hastamısın diyo hamileliğimi bilmeyenler öğrenince şoka giriyo bu ne hal diye hatta herkes kız bu kesin yüzünün rengi gidik diyolar ama rabbim bilir 11.haftamdayım suan meraktan ölücem😂

Passions merhabalar bnde ilk gebeligim de makasa oturdum ve kızım oldu 2. De yine yaptılar bıçağa oturdum ve doktorum kiz bebek dedi , hurafe olan şeylere o kadar inanıyorlar ki belki erkektir ayrintiliyi bekle net öğrenirsin diyorlar bakalim ayrintilida ne diyecek doktor. Bana hiç değişir gibi gelmiyor yinede nasip

Pamuk Çin takvimi tuttu, tatlı isteği, hamilelikte güzelleşme ve top gibi yuvarlak karın var. Oğlum olacak

Saygi_can bunlar eğlencesine yapılan şeyler tabiki çok ciddiye almamak lazım bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da kız olmuş erkek olmuş pek bir önemi yok zaten❤️

@Pamuk hayır zaten inanmıyordum da sadece annem karın yapım ve popodan erkek demişti oğlum olacak

Cin takvimi tutmadı
            Lahana suyu tutmadı
            Cilt el ilgili şeyler tutmadı
            Makas bıçak olayı tuttu 😂😂

Bana karnın sivri gibi büyüyor kesin erkek dediler saçlarım çok dökülüyor cildim baya güzelleşti ama dün ulturasona girdiğimde doktorum bebeğin çok hareketli olduğunu erkeğe benzemediğini ama bacaklarını pattıgını söyledi yani daha cinsiyetim belirlenmedi tabi bütün çocuklarımız sağlıkla doğuşun ama gönlümde erkek bebekten yana

Drysvrucr bana da herkes kız dedi karın yapıma Çin takvimi falan hepsi boş iki gün önce öğrendim ki erkek . 🐣