Cinsiyet Hurafeleri Tuttu Mu🧐
Pamuk Ayyyy bana kuzenım haberim olmadan kafama tuz dökmüş. Bende çenemi ellemişim sonrasında. Kızın olacak demişti. Evet kzıım oluyor 😄
Burnumu ellesem erkek olacakmış.
Hurafe tabii ama tuttu sonucta 🤣🤣🤣🤣
Pamuk benim erkekle ilgili olan tüm hurafeler tuttu ekşi yeme isteği dışında 🤣 yeşil elmaya limon sıkıp yemiştim o derece
Bende tutan hurafeler yüzük testi cin takvimi ve makas bicak 3undede erkek çıktı. Allah nasip ederse oglum olcak. Onun dışında 14.haftaya kadar kiz denilmişti. Canim hep tatli istiyor bu arada hiç eksiyle aram olmadı. Birde canim genelde etli yemekler istiyor.
2_erkekannesi yoook görene kadar ikna olmam 😂hala bir ümidim var🤣🤣🤣
Pamuk sivri karnın var dediler erkek dediler hatta cinsiyet partisi yaptık o güne kadar kız olacağını düşünen ama karnımı gördükten sonra fikrini değiştirip kesin erkek diyen arkadaşlarım da oldu hatta dediler tatlı aşeriyorsan erkektir dediler karnım sivriydi o zamanlar ve canım tatlıdan başka bir şey istemiyor ama kızımız oluyor Allah nasip ederse 😊
2_erkekannesi korkuyorum Allahimmm 🤣sağlıklı olsunlar yeterki ne diyelim valla
sevgikocal6363 Cinsiyet belli mi?
Benimde cinsel organına bakara kıza benziyor dedi 13+5tim baktığında haftaya tekrar gidicem belirtiler hep kız kısmet bakalım🤭
Pamuk Bana kalçam büyüdüğü için ki normalde hiç yoktu 🤣🙈 Herkes kızın olacak dedi . Cubku iki oğlum da da hiç buyumemisti kalcam. Ve sonuç olarak kızım oluyor 🙈🙈🤣
[silindi]
Bende tuttu ya kızda canım aşırı ekşi çekiyordu. Erik ve turşu diye bitiyordum resmen 😂 bulantılarım halsizliğim bel ve sırt ağrılarım çoktu sürekli uyuyordum karnım kocamandı 😂 ikinciye hamile kaldım aşırı ekşi seven ben bu sefer tatlıya düşkün oldum ve hiç halsizlik yorgunluk uyku hallerim yok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür 😂
Benimde tutmadı ekşi yiyemedim makas bıçakta bıçak çıktı bir aürü hurafe hepsi erkek çıktı ama bebişimmm kızz🥰
- Düzenlendi
Momela Son hurafe bükücüler😂 @Ummuhan-ckr