• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri Tuttu Mu🧐

Benimde cinsel organına bakara kıza benziyor dedi 13+5tim baktığında haftaya tekrar gidicem belirtiler hep kız kısmet bakalım🤭

Pamuk Bana kalçam büyüdüğü için ki normalde hiç yoktu 🤣🙈 Herkes kızın olacak dedi . Cubku iki oğlum da da hiç buyumemisti kalcam. Ve sonuç olarak kızım oluyor 🙈🙈🤣

• [silindi]

Bende tuttu ya kızda canım aşırı ekşi çekiyordu. Erik ve turşu diye bitiyordum resmen 😂 bulantılarım halsizliğim bel ve sırt ağrılarım çoktu sürekli uyuyordum karnım kocamandı 😂 ikinciye hamile kaldım aşırı ekşi seven ben bu sefer tatlıya düşkün oldum ve hiç halsizlik yorgunluk uyku hallerim yok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür 😂

Pamuk hiç bulantım olmadı, cildim güzelleşti, hiç tatlı yemedim hep acı ve ekşi istedi canım, agresif tavırlarım hiç olmadı, çin takvimi tuttu . Sonuç Erkek bebek 🩵

Pamuk hayır tutmadı hep ekşi yiyordum yemek yiyemiyordum koku bulantı aşırı idi kız dediler erkek miş 😂

Benimde tutmadı ekşi yiyemedim makas bıçakta bıçak çıktı bir aürü hurafe hepsi erkek çıktı ama bebişimmm kızz🥰

İlk cocugumda asiri tursu istedim yüzüm guzellesti asiri hep tuzlu eksi yerdim kusma olmadi çok uykum vardiki caydan yakmisligim var😃😃oglum olmustu ikinci gebelik de sabah bulantilarim vardi doguma gittigim sabaha kadar canimda asiri baklava çekerdi hep atli isterdim kizim oldu simdi üçüncüye hamileyim hep uykum var bulanti var ama kusma yok yuzum parladgni cildimim guzellestgini diyolar kilo almdm dah yeni 16 hafta ya girdik 11 de kıza benziyor dedi doktor ama çok erken şuan belli olmz ddi yakinlarda gitmeyi düşünüyorum bakalim hayrlisi olsun 😃😃💜🌺

Pamuk bende anlamadım ki başda kıza benziyor sonra benzemiyor sonra gene kıza benzettim dedi öyle karasız kaldım ya

Valla benimde tutmadi herkes güzellik oturdu erkek dedi, çin takvimi hesaplaması yaptılar erkek dediler, makas bıçak oturma yaptılar kesin erkek dediler, kilo almıyorsun erkek dediler ta ki 5. ayımın sonuna kadar bebek kendini göstermedi ve çevremin emin söylemlerinden dolayı erkek bildim iyice erkek olacağı içime oturdu ki kız çıktı.☺️🌸

23+3ten selam anneler ilk hurafe başın üzerine dökülen tuz burnunuzu kasidiysaniz kız dediler çin takvimine göre erkek çıktı ama yaygın gobusum ve yaz meyveleri içime doğan his sonucu kızım olacak 😍