Pamuk ben de daha 12+6 yım. Geçen bı resim çektim,arkadaşlarım süt mü indi okadar çabuk falan dediler😅 ben bugün doktora gidicem,cinsiyet öğrenirsem tekrar inceliycem bu tezleri😅
Cinsiyet Hurafeleri Tuttu Mu🧐
Buraya attığım ultrason fotoğraflarında %80 kız denildi. Çin takvimi Rus takvimi kan değişim testi de hep kız dedi. Ama dün bir öğrendim ki aslan gibi oğlum olacak 😄
Fato54 2. Erkek hayırlı olsun canım bende aynen senin gibi dedim ve buda erkek😅 şaka bir yana sağlıkla gelsinler
Fato54 3 oglum var 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Karnımın şeklinden, basenden kilo almamdan dolayı herkes kız diyordu, takvimlere göre de kızdı, 5 ay boyunca tatlı görmek istemiyordum ama bebeğim erkek 😁😁
Benim 3 ay tamamen kız gibiydi hepsi uyuyordu şimdi 4 olduk erkek gibi belirtileri erkek zaten cinsiyet
Tugba_sari 😂😂😂😂
Drysvrucr merhaba kaç haftalıksınız :) bemde cinsiyet öğrenmeye gidicem ama erken mi diye düşünüyorum
2_erkekannesi +1 😅
Pamuk bütün hurafeler, Çin takvimi, Rus takvimi, burada doğum tarihine göre olan arkadaşların yaptığı yorumlar hepsi kızdı. Bendeki belirtiler de kız. Ama bugün 12. Hafta da kontrolde erkek olduğunu gördük. Baya baya gösterdi. Hayal kırıklığı yaşıyorum 🥺 kıza hazırlanmıştım bir oğlum var zaten bir de kız olaydı iyiydi 😂 şaka tabi sağlıkla gelsin hepsi
Bunların dışında yüzük testi, çin takvimi, makas/bıçak hurafesi hepsini denedim. Her şey kız diyordu. Ama oğlum bize pipisiyle ben burdayım dedi🤣
Pamuk ye ekşiyi doğur Ayşe’yi tuttu 😂
Bende bir tane bile tutmadı. Yüzüme bakanlar bile senim yüzde yüz oğlun olacak diyordu. Kız hissediyorum kesin kız dememe rağmen bi ara ben bile acaba olmuştum ama hislerim doğru çıktı 🙏
Pamuk tüm belirtiler kız ama bebeğim erkek hiç biri tutmadı 🤣 yastık altına makas çıktı yüzük kız gösterdi
Pamuk oğlumda hamileliğim çok güzel gecti cildim çok güzeldi herkes ne kadar güzelleştin diyodu şimdi gene hamileyim miğde bulantım kusmam hiç gecmıyo çok zor hamilelik geciriyorum şimdiden yüZüm leke ve akne doldu beni gören sen hastamısın diyo hamileliğimi bilmeyenler öğrenince şoka giriyo bu ne hal diye hatta herkes kız bu kesin yüzünün rengi gidik diyolar ama rabbim bilir 11.haftamdayım suan meraktan ölücem😂