• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri Tuttu Mu🧐

Pamuk bende anlamadım ki başda kıza benziyor sonra benzemiyor sonra gene kıza benzettim dedi öyle karasız kaldım ya

Valla benimde tutmadi herkes güzellik oturdu erkek dedi, çin takvimi hesaplaması yaptılar erkek dediler, makas bıçak oturma yaptılar kesin erkek dediler, kilo almıyorsun erkek dediler ta ki 5. ayımın sonuna kadar bebek kendini göstermedi ve çevremin emin söylemlerinden dolayı erkek bildim iyice erkek olacağı içime oturdu ki kız çıktı.☺️🌸

23+3ten selam anneler ilk hurafe başın üzerine dökülen tuz burnunuzu kasidiysaniz kız dediler çin takvimine göre erkek çıktı ama yaygın gobusum ve yaz meyveleri içime doğan his sonucu kızım olacak 😍

Pamuk genelde tatlı şeylerı midem istedi. Tatlı şeyler yoğunlukla yedim ekşi ve tuzlu şeyler midem hiç istemedı. Kızım olduğunu düşünürsek ekşi yiyenin kızı olur hurafesını çürüttük. Karnım son 3 ayda yayvanlaştı bu kız annesı karnıymış tuttu. Yüzüm çirkinleşmedi ama son 1 ay kala alnımda burun kenarlarımda tuhaf bir siyahlık oldu yani çirkinleştim gerçekten de doğumdan sonra yüzüm beyazladı. Burun kenarlarım hala kara ama lohusayım yüzüm soyuluyo ve karalık gıdıyor bu da çirkinleşmekte her halde. Saçlarım dökülmedi. Ayak altları yeşil gibi olurmuş kız annelerının benımde öyle gıbıydı tuttu. Rüyalarımda hep erkek bebek gördüm ama kuzum oldu .. bazıları tuttu ama açıkçası hıc bırıne ınanmıyorum

happyson yok kız farketmiyor bazlılarda şişiyor bazılarda şilmiyor karpus gibi içini bilemyiz

Pamuk benim göğüslerim büyüdü , tuzlu ekşi çok yiyorum , kalçalarım büyüdü, belim çok ağrıyor , yüzük testi kız , Çin takvimi rus takvimi erkek . Beni gören herkes senin kızın olucak demişti . Aynen kızım oluyor 🩷 sağlıkla gelsin inşallah 🤲

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

happyson dahamı çok büyüyor onu bilmiyorum ama boyutları aynı değil sağ sol olarak.. benim dikkatimi çeken oydu yoksa aşırı bi büyüme söz konusu olmadı bendede

Pamuk hiçbir şekilde tutmadı 😅kızım olacak.tatli çok yedim erkek sandılar.bir kere bulantım olmadı erkek sandılar.karnim çok aşağıda erkek sandılar.buyuklerim benden habersiz kafama tuz koymuş.eskilerin hurafesiymiş.ben burnuma dokunmusum kesin erkek dediler 😂 yine minderin altına bıçak ve makas koymuşlar ben bıçağın üzerine oturmusum.erkek dediler 😅ben zaten böyle şeylere hicbirsekilde inanmam.kendi bedenimdeki değişiklikleri bile cinsiyete yormam.birde ben hep kız hissettiğim için nub teorisine baktim.erkek gibi gözüküyordu.cin takvimi de erkek gisteriyordu.ama ben hep kız hissettim 😍sonuc kız bebissssss 🥰😍🥰😍 hala daha inanamiyolar.kesin yanlışlık var diyolar.😂her gebelik kendine özeldir.ilk kızımda bulantidan yataktan kalkamıyordum.simdiki kızımda ise bir kere bile migdem bulanmadi.

Ervaa35 vala canım bnim yüzümde berbat cırkınlesti akne sivilce dolu daha 6 haftadaym bnde cok merak edıorm cinsiyet ogrenıncebna yaz kız merak edıorm hatta arkadas olalım senınle 0546 506 16 76 numaram bu yaz istersen

Sevkiyee cuma günü randevum var bakalım ne diycek bende çok merak ediyorum