Yenibirannee hahahjsjs evet fazlasıyla iç açıcı 😳🔪🔪😅😅
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz 😊şuan hamilelik dolayısıyla çalışmiyorum bebis hazirliklarina odaklandım
Yenibirannee selam. Ben bilgisayar öğretmeniyim ama mesleğimi yapmıyorum protez tırnak uzmanıyım. Eşim emlak danışmanı.
Elisaninannesiii yok yok yanlis anlamadık merak etmee 😁😁😁 Allah bol kazançlar versinn
sdailhn yaa ne güzel 🥰🥰
Eşim öğretmen bende bankacıyım 😊
PinkFreud hahahha doğru bu açıdan düşünmemiştim 😁😁🤣🤣
Yagmure hahahah ev hanimligina hosgeldin o zaman cınımmm 😁😁😁
Tugba151 aramıza hoşgeldin 😆😆😆
Yenibirannee eşim astsubay ben de sosyal hizmet uzmanıyım aynı zamanda bebek ve çocuk uyku danışmanlığı yapıyorum 🥰
Yenibirannee Öyle oluyor ya mesleki deformasyon 😂😂
Yenibirannee ben turizm otelcilik mezunuyum alanımda 1 sene çalıştıktan sonra eşimin ekstra telefon ve zamansız işlerime kızmasından bıraktım . Fabrikaya girdim makine operatörü olarak çalıştım şimdi bebiş için işi tamamen bıraktım . Eşimde elektrik elektronik uzmanı 🥰 Bugün aşılamamın ilk dozunu vurdum tek yumurtam var sol tarafımda inşallah bu ay mucize olur 🌸
Yenibirannee bende aranıza yeni katılıyorum doğumuna az kaldı ben normalde anaokulu öğretmeniyim eşim de diş hekimi istanbulda oturuyoruz 🤗🤩
Kayaozge AA ne guzel benim eşimde diş doktoru sizinki ne doktoru baya eşi doktor olan var aramızda okuyunca postlari denk geldim gördüm 🤗🥰
Yenibirannee Eşim polis, Bende din kültürü öğretmeniyim çalışmıyorum ,7 aylık gebeyim İstanbuldan katılıyorum😂🤭🤭
Yenibirannee eşim kurumsal bir sirkette üretim operatörü bense muhasebe ev hanimliğına geçiş için 32.haftami bekliyorum 😁 sonrası çalışmayı düşünmüyorum bir süre ilk hamileligim bebegimi kendim büyütmek istiyorum
Omrseliminannesi
Yaaa çok güzel 🥰 benim ki çocuk doktoru 😍
Yenibirannee ben hemşireyim eşim makina operatörü 🙏🏻
Yenibirannee eşim kardiyoloji uzmanı bende rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünden mezun oldum bu sene bebiş için biraz ara vermek istiyorum