Yenibirannee Eşimin beyaz eşya dükkanı var ben özel harekat personeliyim.
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee eşim bankacı, öğretmenliğe hazırlanıyor , kendim ev hanımıyım 🥰
Yenibirannee ev hanımı eşim esnaf
Yenibirannee eşim Kim Marketler Zincirinde müdür aynı zamanda üniversite okuyor ben de İlahiyat, Bankacılık ve Sigortacılık en sonda Nükleer Tıp okudum henüz mesleğimi yapamadan hamile kaldım tam kızım büyüdü derken hoop süpriz bir bebek daha gelince bi süre daha ev hanımıyım 🥰
Ben ünlü cafe bünyesinde aşçıydım hamile kalınca bıraktım artık ev hanımıyım , eşim de mekanik mekatronik mühendisi
Yenibirannee Ben öğretmenim, eşim çocuk doktoru. Teknik olarak ikimiz de çocuk sektöründeyiz. 🙃
Ben de eşinizle meslekdaşım ihracat ve lojistik uzmanı olarak çalışıyordum hamilelikten dolayı ara vermek zorunda kaldım iş hayatım çok yoğundu şimdi evde sakin geçiyor ama iş hayatını çok özledim 🥲 eşim de özel bir şirkette bilgi işlem uzmanı
ug_fa-3diplomalianne Nükleer tıp çok karizmatik bir bölüm değil mi? Kimsenin anlamadığı bir iş. Bu alanda dr ya da tekniker olmayı çok isterdim. Kimse yorum yapamıyor çünkü 😂
Eşimin sanayide dükkanı var bende çok tatlı canım magazamda mağaza sorumlusuydum iki sene çok iyidi ama son bir sene eşimle kızım çık çık diye diye güzelim işimden ettiler beni neyse simdide konumum iyi sabah eşimle cikiyorum iş yerine bana üste ofis mutfak yaptı içeri dışarı masa yapti gelip oturuyorum fatura kesiyorum hesap tutuyorum yemekte yapacaktım ama minik Gökçem sağolsun mide bulantısı dan makarna bile haşliyamiyorum kısacası sanayide eşimin müdürüyüm şuan 😂😂
Yenibirannee eşim Bankada bilgisayar mühendisi bende İngilizce öğretmeniyim ama yaz tatilinden beridir ev hanımıyım şu an doğum inznindeyim son 6 gün 🥰
Eşim uzman çavuş , ben hemşireyim ama şuan ev hanimiyim çünkü 2 yasinda bir miniğim var 👼🏻🤍 - Ayrıca Diyarbakırda oturan varmı ? 🌸
teachermom1 evet söylerken bile insanlar ooo falan diyo atom bombası yaptığımızı zannedenler bile var ama bilseler çok zor bi meslek yani staj sırasında karşılaştıklarım bile beni çok çok üzmeye yetmişti Allahım kimseyi bizim elimize düşürmesin derim hep
Yenibirannee ben güzellik uzmanı ve eğitmenim hamile olduğum için 1 aydır işi bıraktım. Doğum yapıp çocuğum biraz büyüyene kadar ev hanımı olacağım hayatımdan gayet memnunum😂 eşimde uçak teknisyeni
Yenibirannee ben öğretmenim eşim de öğretmen hatta abilerim falan da öğretmen aile boyu öğretmeniz biz 😀😀😂😂
Eşim polis ben beden eğitimi öğretmeniyim şuan çalışmıyorum ☺️
Yenibirannee evlenmeden önce ben doktor asistanıydım şimdi ev hanımı oldum eşim de evlenmeden önce bir fabrikada çalısıyordu evlendikten sonra kamu askeri personel alımı kurasında adı çıktı ve artık askeri personel hayat süprizlerle dolu 🥹😂
Yenibirannee eşim mekatronik müh. Ben sosyal çalışmacı. Ama brn hiç işimi yapamadım iş bulamadım çünkü atanamadımda sonra hamilrlik düşük 2. Hamilelik tekrar düşük 3. Gamilelik derken hiç kpss falanda girmedim bakalım nolcak
Yenibirannee doğdu bile 2 aylık oldu:)) bir aksilik olmazsa evet döneceğim 😊
AslanMerak inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤩
Novamomy oy maşallah sağlıkla gelsin 🥰🌸