Yenibirannee ben beden eğitimi öğretmeniyim eşimde bir doğalgaz şirketinde sayaç sorumlusu
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
- Düzenlendi
Ben ev hanımıyım, eşim mobilyacı dukkanlarimiz var parekende satış,birde üretim olarak mutfak ev tadilatı,inşaatı dekorasyonu yapıyorlar 😂 ek olarak da araç alım satım yapıyor (fazla para olunca) yanlış anlaşılmasın bu elimizde fazla nakit olunca böyle değerlendiriyor anlamında 😂
Yenibirannee Ben iç mimarım eşim de hem mimar hem iç mimar.
Gönlümde yatan meslek pilot 👩✈️ ama maalesef neyse kdjsksjslsjk 🤣
Yenibirannee Eşim hem işletme sahibi hem de müteahhit. Ben de öğretmenim 😊
Eşim bankacı bende Mali Müşavirim 😊 1,5 ay önce bebeğimi kucağıma aldım doğum iznindeyim ama mesleğim gereği evden çalışıyorum. Yani işte çalışmaya çalışıyorum 🤣🤣
Yenibirannee Eşim ve bende avukat asistanıyız aynı sektör :)
Yenibirannee eşim anestezi uzmanı bende paramediğim 7.ayıma gelene kadar medikal şirketinde çalıştım hamileliğimden ötürü bıraktım şimdi bende ev hanımıyım 🫶🏻
Ben hemşireyim aynı zamanda ilk yardım eğitmeniyim eşimde acil doktoru 🙈😊🌺
Yenibirannee ben paramedik + hemşireyim eşim kuyumcu atölyesinde çalışıyor 😊 tam iş yeri değiştireyim dediğim süreçte hamile kaldığım için mecburen hamilelikle ev hanımlığına geçiş yapmak zorunda kaldım ama bebe doğsun biraz büyüsün kpssye çalışmaya devam 😂 5. Kpssde atanırım belki ama daha özele girmem heralde evladıma bakacak kimsem yok
Yenibirannee ahahh gün içinde o kadar çok dert dinliyoruz ki evde kendi kabuğumuza çekiliyoruz 😂
Yenibirannee bizimki de öğretmen bende katibim ama ücretsiz izin işine öyle bir alıştım ki işsiz sayıyorum artık kendimi😂😂😂
Yenibirannee hahahjsjs evet fazlasıyla iç açıcı 😳🔪🔪😅😅
Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz 😊şuan hamilelik dolayısıyla çalışmiyorum bebis hazirliklarina odaklandım
Yenibirannee selam. Ben bilgisayar öğretmeniyim ama mesleğimi yapmıyorum protez tırnak uzmanıyım. Eşim emlak danışmanı.
Elisaninannesiii yok yok yanlis anlamadık merak etmee 😁😁😁 Allah bol kazançlar versinn
sdailhn yaa ne güzel 🥰🥰
Eşim öğretmen bende bankacıyım 😊
PinkFreud hahahha doğru bu açıdan düşünmemiştim 😁😁🤣🤣