• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Ben ev hanımıyım, eşim mobilyacı dukkanlarimiz var parekende satış,birde üretim olarak mutfak ev tadilatı,inşaatı dekorasyonu yapıyorlar 😂 ek olarak da araç alım satım yapıyor (fazla para olunca) yanlış anlaşılmasın bu elimizde fazla nakit olunca böyle değerlendiriyor anlamında 😂

Gönlümde yatan meslek pilot 👩‍✈️ ama maalesef neyse kdjsksjslsjk 🤣

Eşim bankacı bende Mali Müşavirim 😊 1,5 ay önce bebeğimi kucağıma aldım doğum iznindeyim ama mesleğim gereği evden çalışıyorum. Yani işte çalışmaya çalışıyorum 🤣🤣

Yenibirannee eşim anestezi uzmanı bende paramediğim 7.ayıma gelene kadar medikal şirketinde çalıştım hamileliğimden ötürü bıraktım şimdi bende ev hanımıyım 🫶🏻

Ben hemşireyim aynı zamanda ilk yardım eğitmeniyim eşimde acil doktoru 🙈😊🌺

Yenibirannee ben paramedik + hemşireyim eşim kuyumcu atölyesinde çalışıyor 😊 tam iş yeri değiştireyim dediğim süreçte hamile kaldığım için mecburen hamilelikle ev hanımlığına geçiş yapmak zorunda kaldım ama bebe doğsun biraz büyüsün kpssye çalışmaya devam 😂 5. Kpssde atanırım belki ama daha özele girmem heralde evladıma bakacak kimsem yok