• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee ben atanamayan bir halkla iliskiler ogretmeniyim 1 sene ucretli yaptim sonra evlenince calisirim sakin sakin sinava esim polis gurbetteyim harika bi kpssye calisma ortamim var ama bebis geliyor erteledim artik baska sefere :)

Yenibirannee eşim hem ilahiyat hemde uluslararası ilişkiler mezunu ama yapmak istemediği için ticari plakası var şirketlerle iş yapıyor.Bende hiç çalışmadım,okumadım zaten direk ev hanımıyım👍🏻☺️

Yenibirannee ahahahah Allah da sizi güldürsün 😄😄😃 haklısınız gerçekten öyle bir güncelleme geldi yunuslara geçince 🤭 güneş gözlüğü demirbaşı yüzüğü unutur gözlüğü unutmaz daha kapıdan çıkar çıkmaz merdivenlerde takıyor valla yalan yok🤣 aynen bende çok seviyorum mesleğimi evlilikle beraber ağır geldi biraz birde farklı yere atanınca eşten ayrı yaşamak istemedim bebiş doğsun büyüsün belki birgün yine yaparım nasip 😊

Eşim askeri personel ben maliye mezunu ev hanımıyım evin mali işlerinden sorumluyum artık 😅 evlenmeden önce il özel idaresinde muhasebe de çalışmıştım evlilik olunca bıraktım☺️

AyselDemir kolaylıklar diliyorum 3 çocukla size 🤩 hepimiz meslek sahibi olsakda annelik olunca hepsi bir kenara itiliyor 🥰🌸

Zelihaa23 bebis olunca hersey kenara itiliyor baksan 2 karış bile değiller ama anne-babanin bütün hayati değişiyor ne güzel bir mucize 🥰🤩

1prensesannesi__ şu hayatta kore dilini bile merak edip az cok ogrenebildim ama coğrafyayi kafam almiyor nedense 🤣🤣🤣